SiolNET. Novice Slovenija
Vsebino omogoča Vzajemna
  • Messenger
  • Messenger

Ste pripravljeni za napredovanje v službi?

Vzajemna mladi
Vsebino omogoča Vzajemna

V karieri ponavadi niso nagrajeni tisti, ki so bolj sposobni. Nagrajeni so tisti, ki so spretnejši v odnosih s sodelavci in nadrejenimi. Vzajemna bo zato srečne izžrebance, ki bodo spretno glasovali na tedenskih izzivih prek FB ali spletne strani odrasel.si, nagradila z lepimi nagradami.

Priljubljeni stand-up komik Gašper Bergant je namreč pripravil hudomušne videonasvete, ki nazorno pokažejo, kako prosperirati v službenem okolju in osvojiti spoštovanje sodelavcev. Pri tem je seveda v svojem prepoznavnem slogu vse malce karikiral.

Hočeš nagrado? Ni panike!

Vzajemna mladi

Obišči spletno stran odrasel.si in preveri, kako se pri šefu naslednjič lahko pogajaš ali kako si (ne) pridobiš spoštovanje sodelavcev. In si ob tem nedvomno zagotoviš sodelovanje v nagradni igri - s preprostim klikom na enega izmed ponujenih odgovorov. Vzajemna bo med trajanjem nagradne igre med drugim podelila zvočno postajo in slušalke JBL, spodnjice Freegun in čudovite majice.

Najboljše šele prihaja!

A zgoraj opisano ne bo vse, s čimer nam bo postregel priljubljeni komik. Med drugim bo pokazal tudi preostale načine, kako si v službi pridobiti in ohraniti ugled. Vabimo vas, da spremljate njegove nasvete, saj se boste pri tem nedvomno nadvse zabavali ter morda osvojili lepo nagrado.

Vzajemna mladi

Ne pozabi na zavarovanje. Izberi Vzajemno!

S potekom statusa študenta si morajo mladi po dopolnjenem 26. letu urediti dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 31,97 evra, s 3-odstotnim popustom pa 31,01 evra. To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni prejmete Paket Mladi, v katerem lahko izbirate med naslednjimi darili: vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 evra), zvočnik GO2 (35 evrov), darilna kartica Spar (25 evra), bon Extreme Vital (35 evrov) ali bon Clarus v vrednosti 35 evrov.

Vzajemna mladi

Zavarovanci Vzajemne se lahko brezplačno vključite v program Varuh zdravja in izkoristite cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v program Varuh zdravja prejmete majico Vzajemna in še dobroimetje v višini 15 evrov za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter zavarovanja Tujina) ter 10 odstotkov popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 128
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin