SiolNET. Novice Slovenija
1,64

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Primer Abramov: po štirih letih tožilstvo vlaga zahtevo za preiskavo zaradi suma umora

1,64

termometer

Sebastien Abramov
Foto: Mediaspeed

Celjsko tožilstvo je danes na tamkajšnje okrožno sodišče vložilo zahtevo za preiskavo zoper 29-letnega Sebastiena Abramova zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje umora iz nizkotnih razlogov in na zahrbten način, so sporočili s tožilstva. Gre za nekdanje dekle Abramova, ki naj bi jo umoril leta 2015 v Pernovem pri Žalcu.

Sebastien Abramov Novice Abramov, ki je v osebnem stečaju, naj bi ponujal milijon evrov varščine #video

Abramov naj bi smrt 24-letnega dekleta povzročil med čiščenjem orožja. Okoliščine smrti so policisti ves čas intenzivno preiskovali. Preiskava je sprva potekala v smeri nenaklepnega kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti, a so se pokazale določene okoliščine, ki nakazujejo na morebitno storitev naklepnega kaznivega dejanja.

V osebnem stečaju, a je našel milijon za varščino

Osumljeni je sicer od 7. marca v priporu na Povšetovi v Ljubljani zaradi zavarovalniške goljufije. Štirje osumljenci iz Ljubljane so namreč pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letnica, ki je novo dekle Abramova, namerno odrezala roko nad zapestjem.

V teh dneh pa se je v javnosti pojavila informacija, da je Abramov sodišču posredoval informacijo, da ponuja milijon evrov varščine, če njega in njegovo dekle izpustijo iz pripora. 

Zanika, da bi dolgoval 17 tisoč evrov

Na žalskem okrajnem sodišču je včeraj potekala obravnava zoper Abramova zaradi posojila, ki ga ni odplačal mami nekdanjega dekleta. V svojem zagovoru je Abramov ponovil besede s februarskega predobravnavnega naroka, da ni kriv kaznivega dejanja goljufije.

Mami nekdanjega dekleta naj bi dolgoval 17 tisoč evrov posojila, mama pokojnega dekleta pa je zanj posojilo vzela nekaj mesecev pred smrtjo hčerke.

Višje sodišče je zoper Abramova pred kratkim tudi potrdilo pogojno obsodilno obsodbo zaradi goljufije pri izposoji denarja. Pri tem je 29-letnik med drugim zastavil tudi prstan pokojnega 24-letnega dekleta.

Sebastien Abramov Novice Abramov na sodišču v Žalcu zaradi neodplačanega posojila mami nekdanjega dekleta

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • puščica2 / 24.05.2019. ob 12:59 +4 0

  Če je tisti milijon resničen, odkod mu. Je prišel po zakoniti poti? Če je, bi moral stečajni upravitelj (in sodišče, ki postopek vodi) to vedeti in to vključiti v stečajno maso. Pa FORS bi moral nastopiti in pobrati davke, če niso bili plačani. Sicer pa vse skupaj smrdi po nategu. Tudi bralcev tega portala. Nobenih novih dejstev niste objavili. Vsaj to, kaj gospod A. ve in o kom kaj ve.

  +4 0
 • sounder / 24.05.2019. ob 13:29 +3 0

  V zaporu se je lepo poredil, verjetno je dobro unovčil enkratno socialno pomoč od CSD. Od kar je težek en milijon, ga tudi pazniki bolj varujejo na spremestvih in ga opremljajo z neprebojnim jopičem. Vam povem iskreno, hudič je biti bogat.

  +3 0
 • skerbinekkonrad / 24.05.2019. ob 19:57 +2 0

  Barabi trikrat dosmrtno s prisilnim delom, brez možnosti pomilostitve

  +2 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin