SiolNET. Novice Slovenija
0,56

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Abramov na sodišču v Žalcu zaradi neodplačanega posojila mami nekdanjega dekleta

0,56

termometer

Sebastien Abramov
Foto: Mediaspeed

Na žalsko okrajno sodišče so danes v neprebojnem jopiču in močno zastraženega iz pripora na Povšetovi v Ljubljani privedli Sebastiena Abramova zaradi posojila, ki ga ni odplačal mami nekdanjega dekleta. V svojem zagovoru je Abramov danes ponovil besede s februarskega predobravnavnega naroka, da ni kriv kaznivega dejanja goljufije.

Sebastien Abramov Novice Abramov, ki je v osebnem stečaju, naj bi ponujal milijon evrov varščine #video

Mami nekdanjega dekleta - partnerico naj bi Abramov umoril leta 2015 v Pernovem pri Žalcu - naj bi dolgoval 17 tisoč evrov posojila, mama pokojnega dekleta pa je posojilo zanj najela nekaj mesecev pred hčerkino smrtjo. Na sojenju je 29-letni Sebastien Abramov zastavljal vprašanja oškodovanki, njenemu možu in priči iz banke, ki je urejala posojilo.

Ponujal milijon evrov za izpustitev iz pripora

Osumljeni je sicer od 7. marca v priporu zaradi zavarovalniške goljufije. Štirje osumljenci iz Ljubljane so namreč pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letnica, tudi ta je v priporu, namerno odrezala roko nad zapestjem.

V teh dneh pa se je v javnosti pojavila informacija, da je Abramov sodišču posredoval informacijo, da ponuja milijon evrov, če njega in njegovo dekle izpustijo iz pripora.

Celjski kriminalisti so Abramova kazensko ovadili, ker naj bi svoje nekdanje dekle umoril na zahrbten način in iz koristoljubja.

Sebastien Abramov Novice Abramov se je družil s policisti, a tajni sodelavec ni bil #video

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • borut08 / 24.05.2019. ob 09:03 0 0

  Dolgo je uzival svobodo,ker je prijateljeval z elitami in bil policijski sodelavec.Ko sem lopova prisedanga na drzavne jasli grdo pogledu sicer sina vplivneza iz F21 me je takoj prisla terorizirat policija(PP.Lasko)ko pa sem sam zelel podati ovadbo na PU.Celje jo pa niso hoteli sprejeti in sele po pritozbi na MNZ.so jo so mi pa posiljali xa vrat preprodajave drog in odvisnike,da bi me ustrahovali in utisal.

  0 0
 • Billurop / 24.05.2019. ob 06:10 0 0

  Hehe.. kako se življenje poigra s človekom.. vse tri zadeve na enkrat.. sam sebi se je zdel največji čar.. potem pa sledi game over pri 30 😉

  0 0
 • uporabnik51 / 24.05.2019. ob 01:04 0 0

  Smilijo se mi vsi, ki so nasedli temu gnoju.

  0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin