SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pri Telemachu sta POP TV in Kanal A na voljo v vsakem kotičku Slovenije

Oglasno sporočilo

Lastniki sobnih in strešnih anten: ne skrbite! Telemach prek satelitske televizije Total TV omogoča gledanje več kot 200 najbolj priljubljenih televizijskih programov dobesedno v vsakem kotičku Slovenije.

Na odločitev Pro Plusa, da 16. januarja prekine oddajanje svojih televizijskih programov prek prizemnega signala (DVB-T), se je med telekomunikacijskimi operaterji prvi odzval Telemach. Največji kabelski operater pri nas s storitvijo Total TV in kabelsko televizijo uporabnikom omogoča spremljanje najbolj priljubljenih televizijskih programov, med katerimi sta tudi POP TV in Kanal A, po vsej Sloveniji in na vseh platformah. Izpostaviti velja, da so omenjeni programi vključeni v začetne programske sheme.

Poudariti je treba, da je satelitska televizija Total TV na voljo v čisto vsakem kotičku Slovenije, tudi na najbolj oddaljenih domovih ali počitniških vikendih, z njo pa Telemach poskrbi za vse televizijske sladokusce. S Total TV lahko spremljate več kot 200 televizijskih programov s prosto dostopnimi programi prek satelita in več kot 35 programov v visoki ločljivosti HD, med katerimi sta tudi POP TV in Kanal A. Posamezni priključek Total TV zadostuje za spremljanje vseh zgoraj navedenih vsebin, z dodatnim doplačilom pa še na dodatnih treh televizijskih sprejemnikih v gospodinjstvu.

Cena spremljanja najbolj priljubljenih TV-vsebin?

Prvih šest mesecev bodo novi naročniki 200 televizijskih programov v shemi Total TV spremljali za le 14 evrov na mesec. Obenem je uporabnikom celi dve leti brez doplačila na voljo filmski paket CineStar TV Premiere, ki ponuja izbor najboljših filmskih vsebin in nadaljevank. Poleg tega je ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev brezplačna tudi namestitev opreme, za katero poskrbijo pri Telemachu. Akcijska ponudba velja ob vezavi za 24 mesecev in traja do konca januarja 2017, več informacij pa je na voljo na spletnih naslovih totaltv.tv in telemach.si.

Poleg Total TV tu še Telemachova kabelska televizija

Za vse, ki imate možnost priklopa na Telemachovo kabelsko omrežje, je primerna rešitev tudi Telemachova kabelska televizija, ki vključuje več kot 50 televizijskih in radijskih programov, med njimi pa so tudi najbolj priljubljeni slovenski in tuji programi, kot so POP TV, Kanal A, Slovenija 1, Slovenija 2, Fox, Sportklub 1 in 2, Discovery Channel, Animal planet, Travel Channel, National geographic ipd. Januarja bodo v programsko shemo kabelske televizije vključeni še trije priljubljeni programi: Kino, Brio in Oto.

Tudi kabelska televizija je vse do konca januarja ob vezavi na voljo po znižani ceni. Prvih 18 mesecev bodo namreč novi naročniki za spremljanje najbolj priljubljenih televizijskih vsebin mesečno odšteli le 9,99 evra. Z eno naročnino lahko Telemachovo kabelsko televizijo spremljate na kar treh televizijskih sprejemnikih.

Telemach torej s svojo ponudbo storitev uporabnikom nudi rešitve, s katerimi bodo lahko še naprej brezskrbno spremljali svoje najljubše televizijske vsebine kjerkoli in kadarkoli. Ugodnosti, ki so jih pripravili, pa nikakor ne gre zamuditi.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin