SiolNET. Novice Slovenija
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Preverite! Pri dveh vabilih za cepljenje upoštevajte le eno!

0,45

termometer

cepljenje
Zaradi prehoda na sistem zVEM+Cepljenje se pojavlja podvojevanje vabil na cepljenje. Foto: Getty Images

Iz zdravstvenega doma Ljubljana so sporočili, da v primeru dveh prejetih dveh vabil na cepljenje upoštevajte vabilo Zdravstvenega doma Ljubljana. Od sobote lahko na Gospodarskem razstavišču oddate tudi vlogo za pridobitev mobilne identitete smsPASS.

''Cepilni center Zdravstvenega doma Ljubljana od 1. 6. 2021 za prijave in vabljenje na cepljenje uporablja nacionalni sistem zVEM+ Cepljenje in hkrati izvaja cepljenje za vse, ki so se do 31. 5. 2021 prijavili v bazo Zdravstvenega doma Ljubljana (Gospodar Zdravja),'' so sporočili iz ljubljanskega zdravstvenega doma.

Zaradi dveh baz je mogoče podvojevanje vabil 

Do popolnega prehoda na sistem zVEM+Cepljenje, ki se bo končal 16. 6. 2021, se lahko zaradi združevanja podatkov dveh baz pojavi podvojevanje vabil. ''Do podvojevanja lahko prihaja tudi, če so se osebe prvič cepile drugje. Če je posameznik prejel dve vabili na cepljenje, naj upošteva vabilo, ki ga je prejel od Zdravstvenega doma Ljubljana, vabilo NIJZ pa naj odpove prek SMS-sporočila,'' so še pojasnili v službi za odnose z javnostmi.

Zainteresirani za cepljenje imajo različne izkušnje, zmede z vabili pa je v praksi kar veliko.

Iz zdravstvenega doma Ljubljana so še sporočili, da je od jutri, 12. junija 2021, v njihovem cepilnem centru na Gospodarskem razstavišču možno oddati vlogo za pridobitev mobilne identitete smsPASS. To lahko storite vse dni v tednu od 7.30 do 19. ure.
Cepljenje v ZDA Novice Kje se lahko brez naročanja spet cepite proti covid-19; poglejte, koliko cepiva imajo in katerega cepivo Johnson & Johnson Novice V Sloveniji trenutno 380 tisoč odmerkov cepiv Cepljenje covid-19 Novice Na cepljenje zaradi poti v tujino in ne zaradi strahu pred virusom #video Naomi Wolf Digisvet Bila je preglasna: huda zaušnica slavni nasprotnici ukrepov

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin