SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Požar: Pečečnik mi je grozil; Pečečnik: Požar je bil nevesten

3

termometer

 | Foto:
"Joca Pečečnika bom zelo verjetno ovadil zaradi suma poslovne goljufije in ga tudi odškodninsko tožil," pravi Bojan Požar. Joc Pečečnik pa odgovarja: Požar je nevestno opravil svoje delo.

Včeraj so na KBM Leasing potrdili, da družbi Princip Media, ki sta jo ustanovila Bojan Požar in Joc Pečečnik, niso podaljšali pogodbe za najem 44 blagovnih znamk propadle družbe Delo revije, med katerimi so tudi Jana, Stop, Lady in Naša žena.

Požar je včeraj na Twitterju napisal, da ga je Pečečnik prevaral, danes pa je v javnem pismu razložil svoj pogled na dogajanje. Kot pravi Požar, naj bi mu Pečečnik grozil. Požar Pečečniku očita tudi, da je lagal, in napoveduje, da ga bo tožil.

Pečečnik: Požar je nevestno opravil funkcijo direktorja "Pri pogovorih o družbeni pogodbi in posojilnih odnosih nisem nikoli sodeloval, saj sem se z gospodom Požarjem srečal le, ko me je prišel prosit za pomoč v Mengeš, in drugič, ko sem mu predstavil Tomaža Žviplja, ta se je z njim srečeval in usklajeval v našem imenu. Res je, da sem vmes poslal nekaj komentarjev po mailu," nam je po elektronski pošti poslal Joc Pečečnik.

"Mislim, da je Požar nevestno opravil funkcijo direktorja, in ni mi jasno, zakaj ni kupil blagovnih znamk, saj je imel na voljo sredstva iz naše kreditne pogodbe," je še zapisal.

Kot je še zapisal Pečečnik, trenutno podpisuje dve desetmiljonski pogodbi v Montrealu in New Yorku in nima časa spremljati, kaj se dogaja. Obljubil je še, da bo dogajanje podrobneje komentiral prihodnji teden.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin