SiolNET. Novice Slovenija
3,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Postavitev prometnega znaka je v nasprotju z logiko. Napako so priznali. #PredlagajŽupanu

3,80

termometer

Če ste se v zadnjem času vozili po Stari Vrhniki, ste lahko opazili nenavadno postavitev znaka za omejitev hitrosti v naselju. Na to nas je opozoril bralec, napako pa bodo na Direkciji za infrastrukturo popravili v najkrajšem možnem času.

"Opazil sem na novo postavljene prometne znake na Stari Vrhniki, ki so popolnoma v nasprotju z logiko in zdravo pametjo," je bralec opozoril na nesmisel na Vrhniki.

Iz smeri Vrhnike proti Ligojni so postavili znak za omejitev hitrosti 40 kilometrov na uro in ga namestili na tablo za naselje Stara Vrhnika. To pomeni, da omejitev velja v vsem naselju.

Na drugi strani ceste, če se pripeljete iz smeri Lignje proti Vrhniki, pa je znak za omejitev hitrosti postavljen približno 50 metrov za tablo, ki označuje naselje Stara Vrhnika. To pomeni, da omejitev hitrosti velja le slabih 100 metrov do prvega križišča, od tam pa je 50 kilometrov na uro.

Priznali so napako

Na občini so se za pomoč obrnili na Direkcijo za infrastrukturo, kjer so priznali napako. "Potrjujem navedbe občine. Znak je bil po pomoti postavljen ločeno in bo z nalogom prestavljen," so sporočili z DRSI.

Pišite nam

Če imate tudi vi podobno težavo oziroma želite župana ali županjo opozoriti na pomanjkljivosti v svoji občini, nam pišite na predlagajzupanu@tsmedia.si. Dodatje še fotografijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin