SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija razkrila nove podrobnosti o trojnem umoru v Domžalah #video

10

termometer

Štiriindvajsetletnik je deloval sam, tri sorodnike pa je večkrat zabodel z večjim nožem, je o novih podrobnostih o trojnem umoru pri Domžalah dejal kriminalist Valter Zrinski.

Dogodek se je zgodil v vasi Škocjan pri Domžalah. Štiriindvajsetletnik je nožem do smrti zabodel 81 let staro babico in 74 let starega dedka, nato pa še 51-letnega strica, ki je bil invalidsko upokojen. Vsi trije so zaradi izkrvavitve umrli na kraju dogodka. Dejanje je izvedel z večjim nožem, ki ga je prinesel s seboj, sorodnike je večkrat zabodel ter porezal.

Po dejanju je sam poklical policijo in se prijetju ni upiral. Po besedah Valterja Zrinskega, vodje oddelka za splošno kriminaliteto PU Ljubljana, 24-letnik v preteklosti ni bil obravnavan zaradi kakšnega drugega kaznivega dejanja. Na prvih zaslišanjih po dejanju se je branil z molkom, še vedno pa ni znan njegov motiv.

Za umor mu grozi najmanj 15 let zapora, lahko pa tudi dosmrtni zapor, je dejal Zrinski. Za 24-letnika je preiskovalna sodnica zaradi ponovitvene nevarnosti odredila pripor. Po navedbah POP TV je ta odrejen za obdobje enega meseca v Enoti za forenzično psihiatrijo UKC Maribor. Storilec na vprašanja ni odgovarjal, Dnevnik je poročal, da je samo molče zrl predse.

Policijski trak Novice Trojni umor pri Domžalah: moški zabodel tri osebe

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin