Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 12. 2023,
14.39

Osveženo pred

4 mesece, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

obdarovanje prazniki prazniki darila Spar PR članek

Četrtek, 14. 12. 2023, 14.39

4 mesece, 2 tedna

Podarite izvirna darila z dodano vrednostjo

Oglasno sporočilo

Iskanje primernega darila je včasih velik izziv. Vendar lahko z nekaj praktičnimi nasveti najdete pravo stvar in jo podarite na ustvarjalen, predvsem pa izviren način.

darila_800x600 | Foto: Spar Foto: Spar

Izberite pravo darilo

Če želite podariti pravo darilo, si pred nakupom odgovorite na tri vprašanja o obdarovancu.

  1. S čim se ukvarja v prostem času oziroma kaj so njegovi hobiji?
  2. Kaj mu je všeč?
  3. Kaj potrebuje oziroma si želi?

_1 | Foto: Spar Foto: Spar Odstranite ceno in ostanke lepila

Pred zavijanjem daril ne pozabite odstraniti nalepk s ceno. Težava pri tem je lepilo, ki ga je običajno nemogoče očistiti. Vendar obstaja rešitev za to – madež lepila podrgnite s krpico, ki ste jo namočili v kis.

_2 | Foto: Spar Foto: Spar


Darila v recikliranem ovoju

Če vam je od lanskih praznikov ostalo kaj ovijalnega papirja, vanj zavijte letošnja darila. V ta namen lahko uporabite tudi stare časopise in reklamne letake.

_3 | Foto: Spar Foto: Spar


Kadar zmanjka le košček papirja

Se tudi vam dogaja, da vam zmanjka le majhen kos papirja, da bi lahko ovili celotno darilno škatlo? Rešitev – škatlo postavite diagonalno na papir in zavijte darilo.   


_4 | Foto: Spar Foto: Spar
Darilo kot prazno platno za ustvarjanje

Enobarven papir lahko služi kot prazno platno. Takšna darila lahko porišete, polepite ali okrasite s cofki pom pom. Uporabite domišljijo in se prepustite ustvarjalnosti. Nekaj ustvarjalnih idej najdete tukaj.   

_5 | Foto: Spar Foto: Spar
Darila v kozarcih

Zakaj ne bi letos podarili mini darilc nekoliko drugače? Darila, kot so na primer nakit, kozmetika, nogavice ali sladkarije, položite v male kozarce za vlaganje, ki ste jih pred tem seveda dobro očistili in osušili. Zaprite jih s pokrovom, okoli kozarca pa zavežite pentljo. Namig: kozarce lahko tudi poslikate z barvami za steklo.

_6 | Foto: Spar Foto: Spar
Sladka darilca

Otrokom lahko podarite kar sladke palčke ali lizike. Povežite jih v šopek s pentljo in vse skupaj postavite v lonček z božičnim motivom. Sladko darilce lahko okrasite s kraguljčkom ali okraskom iz slanega testa.  
 

S čim boste razveselili svoje najdražje?  

Ne glede na to, ali že veste, kaj boste podarili družini, sorodnikom in prijateljem, ali pa še vedno iščete ideje, vam bo v veliko pomoč Sparov katalog daril, v katerem boste zagotovo našli nekaj za vsakogar. Najmlajšim boste najhitreje narisali nasmeh na obraz z – igračami, seveda. V Sparovem katalogu Čudoviti svet igrač vas čaka pestra ponudba po ugodnih cenah. Pa vesele praznike in vse dobro!

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR. 

Ne spreglejte