SiolNET. Novice Slovenija
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pijan z avtomobilom večkrat zapeljal v občana in policista

1,34

termometer

slovenska policija
Policista sta poskušala nevarnemu vozniku, ki ni upošteval njunih ukazov, preprečiti nadaljnjo vožnjo in ogrožanje, takrat pa je ponovno speljal in policista lažje poškodoval. Foto: Siol.net

V torek okoli 19. ure so bili policisti iz Trebnjega obveščeni o prometni nesreči v kraju Puščava. Voznik mercedesa je izgubil oblast nad vozilom, trčil v ogledalo ob cesti, zapeljal na travnik in nato nadaljeval vožnjo. Policista sta zatem na kraju nesreče govorila z občanom, v tem času pa se je povzročitelj vrnil in zapeljal proti občanu, ki mu je uspelo odskočiti, voznik pa je pri tem trčil v drug avtomobil. Po trčenju je nadaljeval vožnjo, vozilo obrnil in nato ponovno zapeljal proti občanu in policistu.

Policista sta poskušala nevarnemu vozniku, ki ni upošteval njunih ukazov, preprečiti nadaljnjo vožnjo in ogrožanje, takrat pa je ponovno speljal in policista lažje poškodoval.

Z uporabo prisilnih sredstev sta policista nevarnega 23-letnega voznika obvladala in mu odvzela prostost. Ugotovila sta, da ima v litru izdihanega zraka 0,54 miligramov alkohola, v avtomobilu pa je imel vrečko s posušenimi rastlinskimi delci, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano konopljo.

123 Novice Pobeg s kraja nesreče se je tej voznici močno ponesrečil #video

Pred tem povzročil še eno nesrečo in v stanovanju razbijal inventar

Preden se je voznik vrnil na kraj, je povzročil še eno prometno nesrečo, in sicer se je v naselju Marof zaletel v stanovanjski objekt ter v stanovanju razbijal inventar in povzročil škodo.

Osumljenca so policisti odpeljali v prostore za pridržanje in ugotavljajo vse okoliščine, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojnem tožilstvu.

nesreča tovornjak Novice Tovornjak zgrmel z viadukta Malence, voznik umrl #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin