Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 3. 2017,
11.15

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

podariMalico Tuš P&G

Petek, 10. 3. 2017, 11.15

6 let, 7 mesecev

P&G in Tuš donirala 15 tisoč evrov projektu Podari malico

Oglasno sporočilo

Po lanski izjemno uspešni akciji sta podjetji P&G in Tuš ponovno združili moči v želji pomagati učencem in dijakom v socialni stiski. Projektu Podari malico sta donirali 15 tisoč evrov, s katerimi bodo šole pomagale otrokom, ki živijo v težkih socialnih razmerah. Donacijski sklad se je polnil z nakupi izdelkov blagovnih znamk P&G v  trgovinah in franšizah Tuš od 1. do 28. februarja 2017.

 | Foto:

V Sloveniji je vse preveč družin, ki živijo na robu revščine, kar bremeni tako starše kot tudi njihove otroke. Ti se počutijo prikrajšane, ker si ne morejo privoščiti stvari, ki so njihovim vrstnikom samoumevne. Projekt Podari malico je način, kako otrokom v tovrstni stiski pomagati. Najprej se z zbranim denarjem pokrijejo stroški za malice in kosila, preostanek pa se nameni za nakup šolskih potrebščin in plačilo šolskih ekskurzij.

"Zelo smo veseli, da sta se podjetji Tuš in P&G ponovno odločili sodelovati z nami. Dnevno dobivamo prošnje za pomoč in zagotavljamo, da bomo v sodelovanju s šolami poskrbeli, da bodo sredstva prišla v prave roke," je ob simbolični predaji čeka povedala vodja projekta Podari malico Natalia Ložak.

Predaja donacije je potekala v nakupovalnem središču Planet Tuš v Celju  9. 3. 2017. "V Tušu v ospredje vedno postavljamo otroke in mladino, saj so oni naša prihodnost. Z največjim veseljem smo ponovno izpeljali dobrodelni projekt, saj verjamemo, da bomo z donacijo poskrbeli za lepši danes in jutri slovenskih otrok," je povedal Matej Denovnik, direktor nabave in logistike v Tušu.

Katja Pavlica, vodja programa P&G, Orbico Slovenija, je dodala: "Ponosni smo, ko lahko naše delo nadgradimo z dobrodelnostjo. Ta projekt je dokaz, da lahko s pozitivno naravnanostjo skupaj naredimo veliko lepega."

O podjetju P&G

Podjetje P&G s svojimi blagovnimi znamkami oskrbuje skoraj pet milijard ljudi po vsem svetu. Družba ima enega največjih portfeljev kakovostnih in vodilnih blagovnih znamk, vrednih zaupanja, med katerimi so med drugimi: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers® in Pantene®. Skupina P&G posluje v približno 70 državah po vsem svetu. Za več informacij ter novic o družbi P&G in njenih blagovnih znamkah obiščite spletno stran: http://www.pg.com.

O podjetju Tuš

Osnovna dejavnost podjetja Tuš je trgovina, ki jo dopolnjujejo dejavnosti drogerij, zabave in gostinstva. S svojo velikostjo in obsegom poslov predstavlja jedrni del ponudbe in poslovanja celotne Skupine Tuš. V 28 letih so postali največje slovensko zasebno podjetje, ki zaposluje več kot 3.000 ljudi. Širok razpon dejavnosti je konkurenčna prednost, ki jim omogoča visoko fleksibilnost, inovativno prilagajanje individualnim željam kupcev in učinkovito organiziranost. S pestrim izborom priložnosti, ki jih ustvarjajo iz sinergij, zadovoljujejo pričakovanja najširšega kroga potrošnikov v vseh življenjskih obdobjih.

O projektu Podari malico

Podari malico je dobrodelni projekt, namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Od septembra 2013 so za njih zbrali že 163.652 evrov. Sredstva v celoti namenjajo šolam, sami pa krijejo vse administrativne stroške projekta. Več o projektu si lahko preberete na www.podarimalico.si, pet evrov pa lahko donirate tudi z SMS-sporočilom PODARI5 na 1919.

Ne spreglejte