Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 11. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

deratizacija Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano PR članek

Ponedeljek, 20. 11. 2017, 7.00

6 let, 4 mesece

Odlični pri nadzoru in zatiranju škodljivcev

Oglasno sporočilo

V Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano smo pridobili certifikat Konfederacije evropskih združenj za celovit nadzor nad škodljivci CEPA (Confederation of European Pest Management Associations).

zatiranje škodljivcev deratizacija škropivo | Foto:

S certifikatom Konfederacije evropskih združenj za celovit nadzor nad škodljivci CEPA dokazujemo, da izpolnjujemo zahteve CEN standarda EN 16636:2015. S tem smo tudi formalno potrdili, da spadamo med najboljše evropske izvajalce storitev celovitega nadzora in zatiranja škodljivcev.

Certifikat NLZOH | Foto: CEN standard EN 16636:2015 določa zahteve, priporočila in osnovne kompetence, ki jih morajo izpolnjevati izvajalci celovitega nadzora in zatiranja škodljivcev.

Več informacij o pridobljenem certifikatu lahko preberete na spletni strani: www.cepa-europe.org.

S pridobljenim certifikatom smo tudi formalno potrdili visoko kakovost naših storitev dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije. Certifikat dokazuje, da naše storitve celovitega nadzora in zatiranja škodljivcev izvajamo z visoko strokovno usposobljenimi izvajalci, ob dobro vzpostavljenem sistemu nadzora morebitnih tveganj ali morebitnih negativnih vplivov za naročnike in širše okolje.

S pridobitvijo certifikata smo tudi formalno dokazali, da spadamo med najboljše evropske izvajalce storitev celovitega nadzora in zatiranja škodljivcev. S tem pomembno prispevamo tudi k varovanju javnega zdravja.

Ne spreglejte