SiolNET. Novice Slovenija
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spodbudni podatki: le ena nova okužba, umrl ni nihče

1,12

termometer

Koronavirus infekcijska klinika |  | Foto: Matej Povše
Foto: Matej Povše

V Sloveniji je bil v ponedeljek pri 1182 opravljenih testih le en pozitiven na novi koronavirus. Nihče ni umrl.

Skupaj so do zdaj v Sloveniji potrdili 1461 okužb s tem virusom, število smrti ostaja pri 102. Že nekaj časa je število potrjenih primerov nizko. Tako so v nedeljo in v soboto potrdili po tri pozitivne primere.

V bolnišnici se je v ponedeljek zdravilo 40 bolnikov s covidom-19, devet jih je potrebovalo intenzivno nego, je sporočila vlada. V domačo oskrbo so v ponedeljek odpustili tri bolnike.

V Sloveniji so do zdaj vse skupaj opravili 64.547 testov na novi koronavirus.

 

V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana zdravijo 18 bolnikov s covidom-19, kar je eden več kot dan prej, intenzivno zdravljenje potrebujejo trije. Po zadnjih podatkih je bilo v ponedeljek v mariborskem kliničnem centru 16 bolnikov s covidom-19, štirje so potrebovali intenzivno nego, enega so odpustili v domačo oskrbo. Na Kliniki Golnik zdravijo šest bolnikov s covidom-19, dva potrebujeta intenzivno nego.

poletje Novice Nova raziskava: poletne temperature ne bodo pregnale virusa šolstvo, pouk, učenci, šola Novice Šele do konca tedna bo dokončno jasno, ali gredo otroci v ponedeljek v šole in vrtce #video
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin