SiolNET. Novice Slovenija
1,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Promet se je umiril, pred Karavankami še zastoj

1,94

termometer

mejni prehod | Vozniki osebnih vozil na mejnih prehodih čakajo med 30 minut in več dveh ur. | Foto: STA
Vozniki osebnih vozil na mejnih prehodih čakajo med 30 minut in več dveh ur. Foto: STA

Gneča na nekaterih cestah se je proti večeru zmanjšala. Na mejnih prehodih s Hrvaško se do dve uri čaka še na Starodu in Jelšanah, na drugih je čakanje krajše. Zastoj je še pred predorom Karavanke, kolona je trenutno dolga osem kilometrov.

Kot kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste, je čakalna doba za vstop v državo na prehodih Jelšane in Starod od ene do dveh ur, na prehodih Gruškovje, Dragonja, Metlika, Obrežje in Petišovci pa do 30 minut.

Pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga osem kilometrov. Na gorenjski avtocesti sta v smeri proti Avstriji zaprta uvoz Hrušica in izvoz Jesenice vzhod oz. sta odprta za lokalni promet ter za vožnjo proti Jesenicam in proti Kranjski Gori. Priporočajo izvoz Lesce.

Cestna kamera A2/E61 Karavanke−Ljubljana, Jesenice−vzhod, pogled proti Ljubljani | Foto: Prometno-informacijski center Cestna kamera A2/E61 Karavanke−Ljubljana, Jesenice−vzhod, pogled proti Ljubljani Foto: Prometno-informacijski center

Stanje na cestah:

V Ljubljani bosta sta med 13.15 in 17. uro zaradi triatlona zaprti Litijska in Poljanska cesta. Popolna zapora je na cesti Hrastnik−Zidani Most, obvoz je urejen preko Marnega. Popolna zapora je še na cestah Bloška Polica−Sodražica in Kranj−Jeprca, obvoz je urejen.

Nova.rs NE UPORABI Novice Avtobus tokrat s ceste v Srbiji: za zdaj ena žrtev, 25 poškodovanih Potek obvoza Novice Ena najbolj obremenjenih ljubljanskih vpadnic bo zaprta dva tedna kahlica Novice Slovenija: sredi avtoceste ustavil in dal otroka na kahlico #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin