Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 7. 2013,
15.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

vlada

Četrtek, 11. 7. 2013, 15.51

8 let, 5 mesecev

Na čelu direktorata za visoko šolstvo Mišela Mavrič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Vlada je za v. d. generalne direktorice direktorata za visoko šolstvo imenovala Mišelo Mavrič, za v. d. generalnega direktorja direktorata za kakovost javne uprave pa Matijo Kodra.

Mavričeva, ki bo vodila direktorat za visoko šolstvo na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, je doktorirala iz sociologije na Univerzi v Lancastru v Veliki Britaniji. Kot asistentka je bila zaposlena na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici in na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu. Pri delu na fakultetah je vodila in koordinirala raziskovalne in projektne skupine študentov. Delovne izkušnje ima tudi na področju vodenja in koordiniranja dela v državni upravi, so sporočili iz urada vlade za komuniciranje.

Koder, ki bo vodil direktorat za kakovost javne uprave na ministrstvu za notranje zadeve, je univerzitetni diplomirani ekonomist. Leta 2006 se je zaposlil na takratnem ministrstvu za javno upravo, od leta 2012 pa je bil vodja sektorja za reformo zakonodaje in odpravo administrativnih ovir na ministrstvu za pravosodje in javno upravo. Zdaj na ministrstvu za notranje zadeve vodi projekte, financirane iz Evropskega socialnega sklada.

Ne spreglejte