Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 12. 2021,
11.57

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

1

Natisni članek

psihoaktivne snovi tatvina policija

Četrtek, 30. 12. 2021, 11.57

2 leti, 3 mesece

Kazensko ovadili 32-letnega Pirančana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

1

Policija | V decembru so pri 32-letnem osumljencu opravili hišno in osebno preiskavo, pri tem pa našli in zasegli več psihoaktivnih zdravil ter pripomočkov za prodajo prepovedanih drog. | Foto Ana Kovač

V decembru so pri 32-letnem osumljencu opravili hišno in osebno preiskavo, pri tem pa našli in zasegli več psihoaktivnih zdravil ter pripomočkov za prodajo prepovedanih drog.

Foto: Ana Kovač

Policisti PP Piran so v preteklih dneh znova obravnavali 32-letnega Pirančana, ki se je v začetku avgusta 2021 vrnil na prostost s prestajanja zaporne kazni.

Osumljeni je bil najprej obravnavan zaradi utemeljenih razlogov za sum storitve kaznivega dejanja velike tatvine v Lekarni Piran, kamor je vlomil 11. 10. 2021 in od tam odtujil več psihoaktivnih zdravil. Osumljeni je nato v nadaljevanju storil še kaznivi dejanji s področja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in omogočanja uživanja prepovedanih drog.

Pri osumljenem hišna preiskava

"Na podlagi odredbe Okrožnega sodišča Koper je bila v decembru pri 32-letnem osumljencu opravljena hišna in osebna preiskava, pri tem pa je bilo najdenih in zaseženih več psihoaktivnih zdravil ter pripomočkov za prodajo prepovedanih drog," je zapisal samostojni policijski inšpektor Jure Griljc.

Policija
Novice 24-letnik v cestnem prometu ogrožal udeležence in bežal pred policijo

"Osumljenca so policisti kazensko ovadili za dve kaznivi dejanji neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (za to kaznivo dejanje je predvidena kazen zapora do enega do desetih let), za kaznivo dejanje omogočanje uživanja prepovedanih drog (za to kaznivo dejanje je predvidena zaporna kazen od šestih mesecev do osmih let) in kaznivo dejanje velike tatvine (za kar je zagrožena kazen zapora do pet let)," so še zapisali v Policijski upravi Koper.

Policija
Novice Policija našla pogrešanega 41-letnika
droge
Novice Prepovedane droge: policija ovadila devet oseb
Ne spreglejte