Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 6. 2022,
17.03

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26

9

Natisni članek

Ljubljana prometna nesreča policija

Ponedeljek, 27. 6. 2022, 17.03

1 leto, 10 mesecev

Tragedija na ljubljanski obvoznici: voznik avtomobila v smrtni nevarnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26

9

slovenska policija | Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje bo po napovedih zaprta dlje časa.  | Foto STA

Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje bo po napovedih zaprta dlje časa.

Foto: STA

Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje je zaradi prometne nesreče zaprta. Po navedbah PU Ljubljana gre za hujšo prometno nesrečo z udeležbo dveh tovornih in enega osebnega vozila. V prometni nesreči sta se povzročitelj nesreče in udeleženec v osebnem vozilu huje telesno poškodovala.

Malo pred 15. uro se je na ljubljanski obvoznici pri izvozu Rudnik v smeri Primorske zgodila prometna nesreča, v kateri so bili v naletnem trčenju udeleženi vozniki treh tovornih in enega osebnega vozila. Po do zdaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik tovornega vozila s priklopnikom pri vožnji po desnem prometnem pasu v smeri Kozarij zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil pred njim in je zmanjšal hitrost zaradi razmer v prometu. Sprednji tovornjak je ob trku odbilo naprej in vozilo je trčilo v osebni avtomobil pred njim. Tudi osebno vozilo je odbilo naprej v priklopnik, ki je stal pred avtomobilom. 

V prometni nesreči sta se povzročitelj nesreče in udeleženec v osebnem vozilu huje telesno poškodovala. Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana, po do zdaj znanih podatkih pa je življenje voznika osebnega vozila ogroženo. Vozniki tovornih vozil so bili tujci v tranzitu, voznik osebnega vozila pa slovenski državljan. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalni sodnik in tožilec. Policisti še vedno opravljajo ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje bo po napovedih zaprta dlje časa. Obvoz je mogoč po vzhodni oz. severni ljubljanski obvoznici, vozniki lahko avtocesto iz smeri Dolenjske ali Štajerske tudi zapustijo pred razcepom Malence. Po podatkih prometnoinformacijskega centra zastoj nastaja v obe smeri.

prometna nesreča
Novice V čelnem trčenju umrl 78-letnik
POS terminal, plačilo s kartico
Novice Čez teden dni bo plačilo prometnih kazni z gotovino na Hrvaškem le še zgodovina
Slovenska policija prometna nesreča motor
Novice Vinjen voznik do smrti zbil kolesarko
Ne spreglejte