Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 12. 2021,
11.36

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,14

75

Natisni članek

pogovor obisk Jutro na Planetu Planet TV Janez Janša Janez Janša Urška Bačovnik Janša

Četrtek, 30. 12. 2021, 11.36

2 leti, 3 mesece

Janša osebno: Nekateri štejejo ovce, mene pa uspava to #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,14

75

"To imam na nočni omarici, ker me uspava. Vse pa je odvisno od razpoloženja in potreb," je med drugim razkril premier Janez Janša v družbi žene Urške Bačovnik Janša, s katero sta gostovala v oddaji Jutro na Planet TV. "Gotovo sem še danes trmasta in vztrajna, samosvoja," je o sebi dejala Urška Bačovnik Janša. Spregovorila sta o številnih osebnih temah, o vzgoji otrok, o tem, kako je na družino vplivala bolezen covid-19, pa tudi o tem, kako sta se spoznala. 

Oba sta odraščala na podeželju, opravljala kmečka dela. Kdo sta zakonca Janša?

Premier Janez Janša je v otroštvu prebral vse, kar mu je prišlo pod roko, je dejal. "Kot otrok sem bila kar pokora za starše, mama je vedno prijokala z govorilnih ur," pa je o sebi dejala premierjeva žena Urška Bačovnik Janša.

Kaj je o ženinem "uporniškem karakterju" povedal njen mož Janez Janša, pa si poglejte tukaj:

Časa za obisk gora, kamor oba rada zahajata, je bilo v zadnjih dveh letih malo. "Na žalost," je o tem dejala Janševa žena.

Trendi Kako sta se spoznala Janez Janša in Urška Bačovnik #video

Zakonca Janša sta spregovorila tudi o tem, zakaj imata hribe in gore tako rada, kaj počneta, medtem ko se vzpenjata, in kako kondicijo ohranjata danes:

Nekateri štejejo ovce, Janšo pa uspava to

"Vse je odvisno od razpoloženja in potreb," je o sebi dejal premier, ki ga to, kar počne vsak večer, uspava. Razkril je, kaj ima na nočni omarici. Tole pa je podaril takrat še ne svoji ženi, ko sta se spoznala:  

To je druga generacija, s črk so prešli na ekrane 

Oba sinova igrata glasbilo, eden klavir, drugi kontrabas. "Jaz sem trmasta, kar se začne, je treba končati," je še povedala Janševa žena o tem, koliko truda je treba vložiti za uspešno glasbeno pot.

Fotogalerija
1 / 7

Janša je razkril, kaj otroka še veseli in zakaj so današnje generacije drugačne. "Včasih se nam milo stori ob tem," je dejal Janša.

"V letu 2022 si želim predvsem veliko zdravja, da premagamo končno ta virus in zaživimo normalno," je o željah za prihodnje leto dejal Janša, njegova žena pa je prepričana, da se bomo morali z virusom naučiti živeti. "Zame je življenje kot potovanje, potovanje brez zemljevida. In naj tako ostane tudi v prihodnjem letu," je še dejala.

 

Ne spreglejte