SiolNET. Novice Slovenija
3,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Inšpektorat v poostren nadzor nad pogojem PCT

3,36

termometer

Ministrstvo za infrastrukturo infrastruktura Alenka Bratušek | Inšpektorat RS za infrastrukturo poostreno izvaja nadzor preverjanja in izpolnjevanja pogoja PCT. | Foto: Metka Prezelj
Inšpektorat RS za infrastrukturo poostreno izvaja nadzor preverjanja in izpolnjevanja pogoja PCT. Foto: Metka Prezelj

Zaradi slabšanja epidemiološkega stanja glede okužb z virusom sars-cov-2 v Republiki Sloveniji inšpektorji Inšpektorata RS za infrastrukturo v povečanem obsegu in poostreno pristopajo k izvajanju nadzorov nad spoštovanjem zahtev odlokov, sprejetih z namenom zajezitve in obvladovanja epidemije covid-19.

Nadzori se izvajajo v okviru nalog inšpekcijskega nadzora v skladu s pristojnostmi, posebna pozornost pa je namenjena nadzorom pri izvajanju javnega potniškega prometa. V primeru ugotovljenih kršitev bodo inšpektorji ukrepali v skladu s pristojnostmi.

covid korona Novice Najnovejši podatki o koronavirusu

Vse pozivajo k doslednemu upoštevanju pogojev PCT

Le z doslednim upoštevanjem pogoja PCT lahko skupno pripomoremo k obvladovanju epidemije covid-19, zato tako izvajalce kot uporabnike storitev pozivamo k odgovornemu ravnanju in spoštovanju predpisanih ukrepov, so zapisali v sporočilu za javnost.

janša v DZ Novice Ob zgodbi o grožnjah Janši in Toninu še sramota za Kadunca #video merjenje hitrosti, policija Avtomoto Nov zakon, nižje kazni: to so prvi rezultati sprememb

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin