SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hitra vožnja policistov: brez lučk prehiteval dva avtomobila #video

10

termometer

Po spletu je zaokrožil posnetek hitre vožnje policistov. Kot nam je povedal avtor posnetka, se je hitra vožnja policistov zgodila v ponedeljek v Kamniku, policisti pa so vozili brez lučk in sirene.

Kot vidimo na posnetku, je policijski avtomobil najprej s hitro vožnjo prehitel dva avtomobila, zapeljal na počivališče in takoj nato spet nazaj na cesto tik pred avto, iz katerega je nastal posnetek.

Šele čez nekaj časa je prižgal lučke in ustavil avtomobil, v katerem je bil naš sogovornik, ki je snemal. Kot nam je povedal avtor posnetka, so avto ustavili zaradi začasnih tablic, ki so jih imeli na avtomobilu. Ko so ugotovili, da je vse po predpisih, so se odpeljali, je še dejal. Posnetek je nekaj časa krožil po Facebooku, potem pa so ga umaknili.

Policisti: Preverili bomo okoliščine izvedbe policijskega postopka

Ljubljansko policijo smo vprašali, zakaj so policisti vozili tako hitro. "V konkretnem primeru so policisti ustavili voznika zaradi sumov, da je storil prekršek, ter z njim opravili postopek. Preverili bomo tudi okoliščine izvedbe policijskega postopka," so sporočili s PU Ljubljana

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 25
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin