SiolNET. Novice Slovenija
Vsebino omogoča TRIGLAV, POKOJNINSKA DRUŽBA, D.D.
  • Messenger
  • Messenger

Elektronsko poslovanje na področju dodatnega pokojninskega zavarovanja

Zavarovalnica Triglav pokojnina
Vsebino omogoča TRIGLAV, POKOJNINSKA DRUŽBA, D.D.

V današnjem času, skoraj ni dneva, da ne bi slišali, ali kaj prebrali na temo digitalizacije. O digitalizaciji govorimo prav vsi in povsod – na delovnem mestu, doma, celo s prijatelji. Nastala situacija je, tudi zaradi virusa pospešila postopek ureditve in sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja pri Triglav, pokojninski družbi, d.d., kjer so razvili možnost elektronskega poslovanja in tako omogočili vsem njihovim članom in tudi nečlanom, urejanje dodatnega pokojninskega zavarovanja po digitalni poti.

Možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo

Na Triglav, pokojninski družbi, d.d., so poenostavili sklepanje individualnega in kolektivnega dodatnega pokojninskega zavarovanja in razvili možnost sklepanja na daljavo. Pogoj za sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo je, da ima sklenitelj kvalificiran digitalni certifikat, ki omogoča elektronski podpis.

Zadovoljni zaposleni so kapital podjetja, zato lahko z dodatnim pokojninskim varčevanjem poskrbite, da bo motivacija za delo večja. Zadovoljni zaposleni so kapital podjetja, zato lahko z dodatnim pokojninskim varčevanjem poskrbite, da bo motivacija za delo večja.

Individualno dodatno pokojninsko zavarovanje sklenete enostavno z izpolnitvijo Pristopne izjave, ki jo najdete tukaj. Navodila za elektronsko podpisovanje so preprosta in jih najdete na tej povezavi.

Po novem lahko na Triglav, pokojninski družbi, d.d. tudi delodajalci uredite in sklenete kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje »online« in tako prihranite čas. Za kolektivno sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja je potreben kvalificiran digitalni certifikat zastopnika družbe (v tem primeru osebni digitalni certifikat ne velja).

Dodatno pokojninsko zavarovanje je za delodajalce in zaposlene davčno najbolj ugodna oblika pokojninskega varčevanja. S sklenitvijo zavarovanja boste sebi in svojim zaposlenim zagotovili lepšo prihodnost. Dodatno pokojninsko zavarovanje je za delodajalce in zaposlene davčno najbolj ugodna oblika pokojninskega varčevanja. S sklenitvijo zavarovanja boste sebi in svojim zaposlenim zagotovili lepšo prihodnost.

Delodajalci lahko sklenete omenjeno zavarovanje preko spletne strani delodajalci.triglavpokojnine.si. Če delodajalci elektronsko pristopite v kolektivno shemo dodatnega pokojninskega zavarovanja do konca meseca junija (promocijska koda: TPDM2020), se vam v letu 2020, vstopni stroški ne bodo obračunali.

Triglav, pokojninska družba, d.d. je članica skupine Triglav in največja pokojninska družba v Sloveniji. Njihovim članom zagotavljajo davčno ugodno in varno dodatno pokojninsko varčevanje z možnostjo izbire ustrezne naložbene politike. Aktivni člani imajo poleg varčevanja za dodatno starostno pokojnino zagotovljeno tudi brezplačno zavarovanje za primer smrti in trajne invalidnosti kot posledice nezgode. Vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje članu prinese tudi dodatni popust na premoženjska zavarovanja v bonitetnem programu Zavarovalnice Triglav – Triglav komplet.

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin