SiolNET. Novice Slovenija
2,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Družina na Lopati še vedno brez svojega doma #video

2,47

termometer

Šestčlanska družina Bučar, ki je pred mesecem dni ostala brez strehe nad glavo, še vedno nima doma. Pri urejanju hidroizolacije ob hiši sta se namreč porušili dve zunanji steni hiše. Družina si želi mirnega življenja, prenočišče so jim do zdaj ponudili sorodniki. 

''Prideš in gledaš, ali se je še kaj na novo zrušilo in ali se širijo kakšne razpoke,'' je dejala Andreja Golob, ki je skupaj s svojo družino ostala brez strehe nad glavo. Hiša se počasi seseda in grozi, da bo poškodovala še sosedove. Porušiti je ne smejo, kriminalistična preiskava še ni končana. Ruševino so za silo podprli z vseh strani.

porušena hišam družina Bučar, Lopata Foto: Siol.net

Trije otroci so s starši in babico ostali brez strehe nad glavo. "Sreča, da je moja partnerica pobegnila ven, saj se je balkon v tistem trenutku zrušil na tla. Še sreča, da so vsi zapustili hišo," je povedal Golob. 

Na postelji, kjer sta do usodnega dne spala s partnerico, danes leži stena. "Rešitve za to hišo ni več, statik, ki si je prišel ogledat razmere, je dejal, da je hiša zamaknjena," je še pojasnil.

Družini lahko pomagate tudi vi in ji z nakazilom finančnih sredstev ali z materialnim deležem pomagate do novega doma. 
POMOČ

Celjski policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve nevarnosti pri gradbeni dejavnosti.

 Stvari, ki jim jih je uspelo rešiti, so zdaj zložene v zabojniku. ''Karkoli bo namenjeno za našo hišo, tako materialno kot finančno, bo prišlo zelo prav,'' je še dodala Andreja Golob. 

porušena hišam družina Bučar, Lopata Novice Šestčlanska družina v trenutku ostala brez strehe nad glavo #foto #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin