SiolNET. Novice Slovenija
2,47

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Družina na Lopati še vedno brez svojega doma #video

2,47

termometer

Šestčlanska družina Bučar, ki je pred mesecem dni ostala brez strehe nad glavo, še vedno nima doma. Pri urejanju hidroizolacije ob hiši sta se namreč porušili dve zunanji steni hiše. Družina si želi mirnega življenja, prenočišče so jim do zdaj ponudili sorodniki. 

''Prideš in gledaš, ali se je še kaj na novo zrušilo in ali se širijo kakšne razpoke,'' je dejala Andreja Golob, ki je skupaj s svojo družino ostala brez strehe nad glavo. Hiša se počasi seseda in grozi, da bo poškodovala še sosedove. Porušiti je ne smejo, kriminalistična preiskava še ni končana. Ruševino so za silo podprli z vseh strani.

porušena hišam družina Bučar, Lopata Foto: Siol.net

Trije otroci so s starši in babico ostali brez strehe nad glavo. "Sreča, da je moja partnerica pobegnila ven, saj se je balkon v tistem trenutku zrušil na tla. Še sreča, da so vsi zapustili hišo," je povedal Golob. 

Na postelji, kjer sta do usodnega dne spala s partnerico, danes leži stena. "Rešitve za to hišo ni več, statik, ki si je prišel ogledat razmere, je dejal, da je hiša zamaknjena," je še pojasnil.

Družini lahko pomagate tudi vi in ji z nakazilom finančnih sredstev ali z materialnim deležem pomagate do novega doma. 
POMOČ

Celjski policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve nevarnosti pri gradbeni dejavnosti.

 Stvari, ki jim jih je uspelo rešiti, so zdaj zložene v zabojniku. ''Karkoli bo namenjeno za našo hišo, tako materialno kot finančno, bo prišlo zelo prav,'' je še dodala Andreja Golob. 

porušena hišam družina Bučar, Lopata Novice Šestčlanska družina v trenutku ostala brez strehe nad glavo #foto #video

 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • vineršnicl / 10.08.2018. ob 22:29 +5 - 1

  Veliko (predvsem mladih) Slovencev je tudi brez svojega doma. Zato morajo živeti v najemniških stanovanjih s pogosto oderuškimi najemninami. Boste o tem tudi napisali kak članek?

  +5 - 1
 • vineršnicl / 10.08.2018. ob 22:35 +2 - 1

  Da ne bo narobe izpadlo, pohvale za pomoč ljudem v stiski. Samo predlagam da raziščete in napišete še kaj o previsokih najemninah za mlade družine, predvsem v Ljubljani.

  +2 - 1
 • PhoebeGurner / 11.08.2018. ob 17:08 +1 0

  Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home..... my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu..... Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in dela približno 30 ur na teden..... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil.... Potencial prii temm je neskončen.... To počneam .... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­8­.­C­o­m

  +1 0
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin