SiolNET. Novice Slovenija
4,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Drama v Ljubljani: policisti reševali samomorilca #foto

4,02

termometer

Rozmanova ulica | Reševalci so moškega z vbodnimi ranami, ki si jih je že pred tem prizadejal sam, predali reševalcem, ki so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana. | Foto: Bralka
Reševalci so moškega z vbodnimi ranami, ki si jih je že pred tem prizadejal sam, predali reševalcem, ki so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana. Foto: Bralka

Policija je ob pomoči gasilcev v centru Ljubljane s strehe hiše reševala moškega, ki si je sam prizadejal vbodne rane.

"Malo pred 18. uro smo bili obveščeni o osebi na strehi objekta na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani," so na policiji odgovorili na vprašanje Siol.net, zakaj so možje v modrem v sredo popoldan za kratek čas za ves promet zaprli Rozmanovo ulico v Ljubljani.

Ob prihodu na kraj so policisti ugotovili, da se na strehi objekta, na višini okoli 12 metrov, nahaja moški, ki je poškodovan po telesu. Stanovalec objekta je moškega prepričal, da se je približal oknu, policisti pa so ga potegnili v notranjost.

Reševalci so moškega z vbodnimi ranami, ki si jih je že pred tem prizadejal sam, predali reševalcem, ki so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Rozmanova ulica | Foto: Bralka Foto: Bralka

Rozmanova ulica | Foto: Bralka Foto: Bralka

Rozmanova ulica | Foto: Bralka Foto: Bralka

francoska policista ala Kim Kardashian Trendi Francoska policistka v stilu Kim Kardashian: "Prosim, naj me aretira!" Policija Novice Število nezakonitih migracij vztrajno narašča, vzrok težav tudi zlorabe azilnega sistema Policija Novice So koprski policisti sodelovali s kriminalci? Dušan Smodej Novice Afera radiator: "Imamo tri osumljence, odkrili smo osem oškodovancev"
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin