Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 5. 2024,
14.58

Osveženo pred

4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

certifikati družina Ekvilib Inštitut družini prijazno podjetje

Sreda, 15. 5. 2024, 14.58

4 tedne

Certifikat Družini prijazno podjetje še 16 podjetjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
sprehod narava družina | Ekvilib je podelil certifikate, ki veljajo za eno izmed orodij za učinkovito ter bolj kakovostno upravljanje s človeškimi viri znotraj podjetij in organizacij. Pri tem je poudarek na usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja zaposlenih. | Foto Shutterstock

Ekvilib je podelil certifikate, ki veljajo za eno izmed orodij za učinkovito ter bolj kakovostno upravljanje s človeškimi viri znotraj podjetij in organizacij. Pri tem je poudarek na usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja zaposlenih.

Foto: Shutterstock

Ekvilib inštitut je danes v Ljubljani vnovič podelil certifikate Družini prijazno podjetje. Osnovne in polne certifikate je prejelo novih 16 podjetij, ki skupaj zaposlujejo prek 6300 zaposlenih. Doslej se je projektu tega certificiranja priključilo že več kot 300 slovenskih podjetij in organizacij, so sporočili iz Ekviliba.

Osnovne certifikate Družini prijazno podjetje so danes prejeli podjetja in organizacije Ipros, Koncern Sintal, Result, Skupina Porsche Finance Group Slovenia, SPL in Varstveno delovni center Kranj.

Polne certifikate so medtem organizatorji podelili podjetjem in organizacijam Anton Blaj, Dom počitka Mengeš, Dom upokojencev Vrhnika, Engrotuš, Kovintrade Celje, Novartis Pharma Services, podružnica v Sloveniji, Skupina Nova Panorama, Steris AST, Telemach Slovenija in Varovanje Galekom.

Certifikati veljajo za eno izmed orodij za učinkovito ter bolj kakovostno upravljanje s človeškimi viri znotraj podjetij in organizacij. Pri tem je poudarek na usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja zaposlenih. Namenjeni so podjetjem in javnim ustanovam z več kot desetimi zaposlenimi. Ekvilib je certifikate tradicionalno podelil na mednarodni dan družin.

Podeljene zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja

Sicer pa so bile danes izrečene tudi posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja. Prislužila so si jih podjetja in organizacije:
Loterija Slovenije, Zdravstveni dom Brežice, Akrapovič, Biotehniški center Naklo, Dom Nine Pokorn Grmovje, Dom starejših Logatec, Dom starejših občanov Ljubljana Vič Rudnik, Hit Nova Gorica, Javni medobčinski stanovanjski sklad Maribor, Javni zavod Lekarna Ljubljana, JP Voka Snaga, Plinovodi, Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, Zdravstveni dom Ljubljana, Elektro Gorenjska, Eles, Grieshaber logistika, Informatika, Kapitalska družba, NLB, Slovenski inštitut za standardizacijo, Splošna bolnišnica Jesenice, Steklarna Hrastnik in Lek.
 
namizna igra, družabna igra, družina, otroci
Novice Velike družine se lahko veselijo priliva na račun
Šterkijada
Trendi Veliko toksične družine, skoraj nič jadranja
Nagrado_je_sprejel_clan_uprave_Gorenjske_banke_Marko_Filipcic
Novice Gorenjska banka kot prva banka v Sloveniji s certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec
Perutnina.Ptuj_Slika 1
Novice Perutnina Ptuj prejela certifikat za najvišji standard vzreje brez uporabe antibiotikov
Vesna Vodopivec
Novice "Bistvo certifikata ni kitenje z nazivom, ampak naša zaveza zaposlenim"
Ne spreglejte