Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 12. 2023,
10.00

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Amazon zaslužek na spletu zaslužek Žan Nekrep PR članek

Sreda, 27. 12. 2023, 10.00

4 mesece, 1 teden

Šokantno: kako lahko Žan Nekrep prek spleta zasluži tudi 75 tisoč evrov na mesec?

Oglasno sporočilo
Žan Nekrep_1200x800 | Foto Žan Nekrep Consulting

Foto: Žan Nekrep Consulting

Predstavljamo vam fascinantno zgodbo o Žanu Nekrepu, izjemnem Slovencu, ki je uživanje ob morju uspešno združil z enostavnim zaslužkom prek spleta. Žan Nekrep namreč razkriva svoj izjemno donosen posel na Amazonu in deli svoje znanje na brezplačnih spletnih seminarjih, da bi vsakomur omogočil uspeh na spletu. Kako mu uspeva zaslužiti več kot 75 tisoč evrov na mesec, poglejmo skupaj.

Koliko Žan Nekrep vsak dan zasluži prek Amazona, medtem ko vsako leto vsaj sto dni uživa na peščenih plažah po vsem svetu?

Primer zaslužka Žana Nekrepa decembra 2023: 

Zan.Nekrep_1 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite tudi vi prek spleta, na Amazonu, z malo dela zaslužiti? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse, da boste tudi vi zaslužili.

Da bi potrdil učinkovitost tega zaslužka, vsak teden svoje zaslužke deli prek Amazona na Instagramu. Prav tako deli izkušnje svojih študentov, s čimer želi dokazati, da je s pravim znanjem in strategijo mogoče prek spleta doseči finančno svobodo. Z namenom, da to deljenje znanja postane dostopno vsem, ob torkih organizira brezplačen spletni seminar, kjer razkriva ključne korake za uspeh na Amazonu iz Slovenije. Nekrep uporablja sistem Amazon FBA, mednarodno priznano strategijo, ki jo je mogoče enostavno kopirati in tudi iz Slovenije uporabiti za spletni zaslužek.

Želite tudi vi z manj dela zaslužiti prek spleta in imeti več od življenja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse, od A do Ž, da začnete tako čim prej služiti.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je platforma, ki posameznikom in podjetjem omogoča prodajo izdelkov prek Amazona, ne da bi se morali obremenjevati s shranjevanjem, pakiranjem in dostavo. Ta pristop omogoča doseganje visokih dobičkov s prodajo na Amazonu kjerkoli na svetu, saj ni treba skrbeti za tehnične podrobnosti. Metoda FBA ni omejena zgolj na izkušene trgovce, saj je primerna tudi za popolne začetnike.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni spletni seminar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Želite tudi vi izvedeti več o spletnem zaslužku prek Amazona? Ne zamudite priložnosti za zaslužek in se prijavite na brezplačni Amazon webinar, kjer vam bo razkril vse.

Brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Žan Nekrep trdno verjame, da je Amazon ena najugodnejših platform za spletni zaslužek, saj omogoča prodajo širokega spektra izdelkov. Na brezplačnem seminarju bo Nekrep delil svoje znanje in izkušnje ter vam predstavil konkretne primere izdelkov, ki jih lahko uspešno tržite prek Amazona.

Dejstvo ostaja nespremenjeno ne glede na to, ali ste skeptik ali ne. Žan Nekrep uspešno dokazuje, da je spletni zaslužek prek Amazona dejansko dosegljiv. Ne odlašajte in se prijavite na brezplačni seminar ter izkoristite priložnost, da tudi vi začnete služiti prek spleta.

Zakaj bi se odločili za začetek prodaje na Amazonu iz Slovenije?

  • Dodaten zaslužek ob redni zaposlitvi: ustvarite si dodaten vir dohodka, ne da bi opustili svojo redno službo.
  • Brez potrebe po lastnem skladišču ali spletni strani: Amazon prevzame skrb za shranjevanje vaših izdelkov, prav tako ni potrebe po vzpostavitvi lastne spletne strani.
  • Pošiljanje izdelkov strankam s skrbjo amazona: Amazon omogoča gladko izvajanje pošiljanja vaših izdelkov neposredno do strank.
  • Fleksibilnost poslovanja od koderkoli: svoje poslovanje lahko učinkovito vodite od kjerkoli, če imate dostop do interneta.
  • Prodajate lahko kot fizična oseba: začnite svojo podjetniško pot na Amazonu, ne da bi potrebovali pravno osebo.
  • Vzdrževanje posla z le nekaj urami na teden: kljub uspešnemu poslu na Amazonu potrebujete le nekaj ur tedensko za vzdrževanje.
  • Brez potrebe po zaposlovanju: samostojno vodite svoje poslovanje brez potrebe po zaposlovanju dodatnega osebja.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni webinar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

In Žan Nekrep se je odločil, da vam bo brezplačno razkril celoten sistem, ki mu omogoča zaslužek, ko uživa na plaži …

Glavna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je, da izkoristite priložnost za spletni zaslužek, ki ga ponuja največja spletna trgovina na svetu Amazon, v tem trenutku tudi za Slovence.

Vendar ni dovolj le, da se registrirate na Amazonu ter čakate na uspeh in zaslužek. Upoštevati morate nekaj ključnih strategij in trikov, ki jih Žan Nekrep brezplačno deli na webinarjih in jih lahko vsak tudi enostavno kopira ter z njimi zasluži.

Kaj če ne veste, kako sploh začeti služiti prek Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu in nato izbrati izdelke, ki jih želite prodajati. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogibati konkurenci, saj se lahko le tako izognete preveliki konkurenci ter si zagotovite višjo ceno in večji dobiček.  

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačen webinar o zaslužku prek spleta na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi začnete hitro služiti prek spleta! 

Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov za prodajo na Amazonu. Na webinarju Žan Nekrep pokaže točne primere izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Kitajskem in dražje prodate ter enostavno zaslužite razliko.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi enostavno zaslužite prek spleta!

Ste tudi vi skeptični, ali ta spletni zaslužek deluje za Slovence? 

Nekateri so skeptični, drugi pa verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa se mnogi sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za guruja spletnega zaslužka v Sloveniji, je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je vsakomur dostopen ne glede na to, ali ima izkušnje v spletnem poslu ali ne.

Zaradi Amazona tudi vse več ljudi iz Slovenije vsak dan veliko zasluži prek spleta in so zaradi tega pustili tudi svojo redno službo, ki so jo imeli več let.

Bi radi tudi vi zaslužili prek spleta na Amazonu z malo dela ali pa služili kar med uživanjem na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste dobili vse informacije o tem spletnem zaslužku. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate.

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca Chat GPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite prejeti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali, kaj je najboljši način za zaslužek deset tisoč dolarjev prek spleta:

Picture1_ZNC | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Če želite spremeniti svoje življenje in doseči finančno neodvisnost, se prijavite na brezplačni seminar v torek ob 20. uri. Brezplačno boste izvedeli, kako:
●    izkoristiti rast spletne prodaje po vsem svetu,
●    začeti s sistemom spletnega zaslužka, ki omogoča hitro služenje prek spleta,
●    zaslužiti z izdelki iz Kitajske, ki se dobro prodajajo na Amazonu, ter
●    najti zmagovalni izdelek za prodajo in ga uspešno lansirati na Amazonu.

Zaradi zaslužka prek Amazona je vse več Slovencem omogočeno, da si spremenijo življenje, kot ga sami želijo.

Bi radi tudi vi enostavno, z malo dela zaslužili prek spleta? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste hitro dobili vse informacije za enostaven zaslužek prek interneta. Vsi prijavljeni boste brezplačno prejeli celoten posnetek webinarja, ki si ga lahko ogledate kasneje.

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING. 

Ne spreglejte