Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 2. 2016,
9.02

Osveženo pred

7 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Natisni članek

stečaj

Nedelja, 7. 2. 2016, 9.02

7 let, 7 mesecev

Poslovni prostori v Dunajskih kristalih marca na dražbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
Poslovne prostore v ljubljanski soseski Dunajski kristali bodo marca prodajali na javni dražbi, če bo sodišče ugodilo predlogu stečajnega upravitelja. Izklicna cena znaša 5,6 milijona evrov.

Stečajni upravitelj družbe Mabra inženiring poslovanje z nepremičninami Valter Stepan sodišču predlaga, da za 15. marec skliče prvo javno dražbo za poslovne prostore v ljubljanski soseski Dunajski kristali. Izklicna cena za celoto je 5,6 milijona evrov, je razvidno iz objave na Ajpesu.

Na dražbi bo tako mogoče kupiti 17 nedokončanih poslovnih prostorov s pripadajočimi skupnimi deli. Izklicna cena se bo na dražbi, za sodelovanje na kateri je treba vplačati varščino v višini pet odstotkov izklicne cene, v posameznem koraku zviševala za najmanj 50 tisoč evrov.

Poslovna hiša v soseski Dunajski kristali je zasnovana kot enoten objekt z visokim pritličjem, na katerem ima objekt štiri nizke stolpiče s po štirimi etažami. V dveh etažah kleti so večinoma parkirni prostori, pa tudi tehnični prostori in skladišča, pritličje je namenjeno trgovsko poslovni dejavnosti, štiri nadstropja v stolpičih pa poslovni dejavnosti.

Ne spreglejte