Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 3. 2015,
13.31

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Hewlett-Packard pisarna oprema posel podjetje uspeh

Torek, 10. 3. 2015, 13.31

2 meseca, 2 tedna

Kakšen tiskalnik izbrati za vašo pisarno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Brizgalni tiskalniki so dobili lastnosti, ki so prej bolj odlikovale laserske. Ali naj podjetja zdaj izberejo laserski ali brizgalni tiskalnik?

Kaj imate na izbiro?

Na trgu obstajata dve vrsti tiskalnikov, ki bosta zanimali podjetja: laserski in brizgalni. V preteklih letih se je pojavilo prepričanje, da so brizgalni tiskalniki slabši, počasnejši, delajo manj kakovostne izpise in povzročajo višje stroške.

Resnica je, da je vmes tehnologija močno napredovala in da so brizgalni tiskalniki dobili lastnosti, ki so prej bolj odlikovale laserske. Katere so prednosti brizgalnih tiskalnikov, da bo odločitev, v kakšen tiskalnik investirati, lažja? Ne glede na to, za katerega se boste odločili, bo izbira prava – a dobro je, da poznate vse možnosti in prednosti.

Novi brizgalni tiskalniki HP bodo izboljšali delo vsake pisarne

Brizgalni tiskalniki z novo tehnologijo imajo svoje prednosti in so prav tako učinkoviti:

- so hitri: Videti bi morali brizgalni tiskalnik HP Officejet Pro X v akciji in prepričanje, da so tovrstni tiskalniki počasni, bi vas minilo. Najvišja hitrost tiska namreč doseže kar 70 strani na minuto.

- omogočajo varčno tiskanje: Ne velja več, da so le laserski tiskalniki varčni. Z novo tehnologijo bodo na stroških prihranili tudi brizgalni. Dodatno boste stroške znižali tudi s samodejnim dvostranskim tiskanjem. Prav tako pa ne boste plačevali za dodatno vzdrževanje.

- tiskajo kakovostne dokumente, primerne za arhiviranje: Dokumenti, ki jih boste natisnili z brizgalnim tiskalnikom HP, bodo kot profesionalni, z živimi barvami in odporni proti bledenju. Dokumente boste tako lahko brez skrbi arhivirali, prav tako jih boste brez zadrege izročili poslovnemu partnerju.

- so dobro povezljivi z drugimi napravami in prenosljivi: Tiskalniki HP Officejet Pro iz serije X imajo možnost mrežne in brezžične povezljivosti, dokumente pa bodo natisnili tudi s pametnih telefonov in tablic. Omogočajo tudi uporabo tehnologije ePrint, ki tiska na daljavo s pomočjo pametne naprave – praktično kjerkoli.

- prihranijo na času: Potrebujejo namreč zelo malo človeškega posredovanja. XL črna kartuša bo natisnila do 9200 strani, medtem ko lahko barvne kartuše natisnejo do 6600 strani. V predal za papir gre do 500 listov papirja, če vam to ni dovolj, pa lahko kupite še dodaten predal.

- so zanesljivi: O kakovosti in zanesljivosti brizgalnih tiskalnikov HP govorita njihova dolgoletna tradicija in priljubljenost med uporabniki.

Ne spreglejte