Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
10.00

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Žan Nekrep Amazon zaslužek na spletu zaslužek PR članek

Sreda, 25. 10. 2023, 10.00

6 mesecev, 1 teden

Kako Žan Nekrep na ekskluzivni plaži vsak dan enostavno zasluži vsaj 300 evrov?

Oglasno sporočilo

Slovenci so pogosto zadržani, ko gre za spletni zaslužek, vendar nas Žan Nekrep brezplačno uči, da je to povsem dosegljivo. Medtem ko vsaj sto dni na leto preživi na ekskluzivnih plažah po vsem svetu, vsak dan prek Amazona enostavno zasluži vsaj 300 evrov.

Koliko Žan Nekrep vsak dan zasluži prek Amazona, medtem ko vsaj sto dni na leto uživa na peščenih plažah po vsem svetu?

Primer zaslužka Žana Nekrepa za zadnjih 30 dni v oktobru 2023, medtem ko je na plaži: 

Zan.Nekrep_1 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite tudi vi zaslužiti na Amazonu z malo dela prek spleta? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse, da tudi vi zaslužite.

Ekskluzivna plaža Mulini Beach, kjer je bil Žan Nekrep in zaslužil vsaj 300 evrov na dan:

Zan.Nekrep_2 | Foto: cloudinary.com Foto: cloudinary.com

Medtem ko si Nekrep privošči razkošje sproščanja na obali, nadaljuje donosen spletni posel prek Amazona. Nekrep želi deliti svoj sistem brezplačno z vsemi Slovenci, ki sanjajo o financiranju poletnih oddihov, ne da bi pri tem žrtvovali finančno stabilnost.

Želite tudi vi zaslužiti prek spleta z manj dela in imeti več od življenja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse od A do Ž, da začnete čim prej služiti z malo dela.

Amazon je ključni del Nekrepovega sistema spletnega zaslužka. Trenutno objavlja neverjetne rezultate na svojem računu na Amazonu v ZDA, kjer vsak dan beleži vsaj 300 evrov dobička. Njegova metoda ni omejena na izkušene trgovce, temveč je primerna tudi za popolne začetnike.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni spletni seminar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Tudi vi želite izvedeti več o Nekrepovem uspešnem sistemu? Ne zamudite priložnosti in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, kjer vam bo razkril vse.

Nekrep razkriva, da ključ do njegovega uspeha leži v uporabi storitve Amazon FBA (Fulfillment by Amazon). To pomeni, da Amazon prevzame skrb za shranjevanje, pakiranje in dostavo izdelkov, medtem ko prodajalec lahko uživa v svobodi in na plaži. Tako se lahko preprosto preselijo v "pisarno na prostem" in še naprej služijo.

Brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Žan Nekrep je prepričan, da je Amazon ena najboljših platform za spletni zaslužek, saj omogoča prodajo širokega spektra izdelkov. Na seminarju bo Nekrep delil svoje znanje in izkušnje ter vam pokazal konkretne primere izdelkov, ki jih lahko prodajate s trženjem prek Amazona.

Ne glede na to, ali ste skeptik ali ne, dejstvo ostaja, da Žan Nekrep uspešno dokazuje, da je spletni zaslužek prek Amazona resnično mogoč. Ne čakajte in se prijavite na brezplačni seminar ter izkoristite priložnost, da tudi vi začnete zaslužiti prek spleta.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni webinar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Luksuzni hotel Hilton Costabella Resort na Reki z vrhunsko restavracijo neposredno ob plaži. Tukaj je bil Žan Nekrep in ob tem na Amazonu služil vsaj 300 evrov na dan:

Zan.Nekrep | Foto: osebni arhiv Žan Nekrep Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

In Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril celotni sistem, ki mu omogoča zaslužek, ko uživa na plaži

Glavna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je, da izkoristite priložnost za spletni zaslužek, ki ga ponuja največja spletna trgovina na svetu Amazon v tem trenutku tudi za Slovence.

Vendar pa ni dovolj le, da se registrirate na Amazon in čakate na uspeh ter zaslužek. Treba je upoštevati nekaj ključnih strategij in trikov, ki jih Žan Nekrep rad brezplačno deli na webinarju in jih lahko vsak tudi enostavno kopira in zasluži.

Kaj pa če ne veste, kako sploh začeti služiti prek Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu, nato pa izbrati izdelke, ki jih želite prodati. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogibati konkurenci, saj si lahko le na ta način zagotovite višjo ceno in večji dobiček. 

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačni webinar o zaslužku prek spleta na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi začnete hitro služiti prek spleta!

Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov za prodajo na Amazonu. Na webinarju Žan Nekrep pokaže točne primere izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Kitajskem in dražje prodate ter enostavno zaslužite razliko.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi enostavno zaslužite prek spleta!

Ste tudi vi skeptični, da ta spletni zaslužek ne deluje za Slovence? 

Nekateri so skeptični, drugi pa verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa se mnogi sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za guruja spletnega zaslužka v Sloveniji, je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je vsakomur dostopen – ne glede na to ali ima izkušnje v spletnem poslu ali ne.

Zaradi Amazona vse več ljudi iz Slovenije vsak dan služi veliko denarja prek spleta in so zaradi tega pustili tudi svojo redno službo, ki so jo imeli več let.

Bi radi tudi vi zaslužili prek spleta na Amazonu z malo dela ali pa služili kar med uživanjem na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije za ta spletni zaslužek. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate. 

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca Chat GPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite prejeti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali, kaj je najboljši način za zaslužek deset tisoč dolarjev prek spleta:

Zan.Nekrep_zasluzek_3 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Zakaj sploh začeti služiti prek spleta (na Amazonu) iz Slovenije, če že imate redno službo?

  • Prodajati lahko začnete ob službi z manj dela in z Amazonom zelo dobro zaslužite prek spleta, tudi če ste na plaži ali uživate na morju.
  • Ne potrebujete svojega skladišča in tudi ne spletne strani.
  • Sami nimate dela s pošiljanjem izdelkov strankam, saj to naredi Amazon.
  • Ni vam treba obiskovati ZDA ali Kitajske – vse lahko urejate prek spleta od doma ali od koderkoli želite.
  • Potrebujete le dostop do računalnika, delate lahko kjerkoli in kadarkoli.
  • Na Amazonu lahko prodajate kot fizična oseba.
  • Ko začnete poslovati z Amazonom, vam lahko to vzame le nekaj ur na teden.
  • Ni vam treba imeti nobenih zaposlenih ljudi.

Zaradi zaslužka prek Amazona, pri katerem vse poteka prek spleta, je vse več Slovencem omogočeno, da spremenijo življenje, kot si ga sami želijo.

Bi radi tudi vi zaslužili enostavno prek spleta z malo dela? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste hitro izvedeli vse informacije za enostavni zaslužek prek interneta. Vsi prijavljeni boste dobili tudi brezplačen posnetek webinarja, ki si ga lahko ogledate kasneje.

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING. 

Ne spreglejte