Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 4. 2023,
11.14

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Berlitz

Natisni članek

advertorial nagradna igra Berlitz tuji jeziki učenje

Torek, 25. 4. 2023, 11.14

2 meseca, 2 tedna

Kako najhitreje do znanja novega jezika?

Vsebino omogoča Berlitz
potovanje | Potovanja nam bodo v veliko večje veselje, če bomo znali vsaj osnove jezika dežele, ki jo želimo spoznati. | Foto Shutterstock

Potovanja nam bodo v veliko večje veselje, če bomo znali vsaj osnove jezika dežele, ki jo želimo spoznati.

Foto: Shutterstock

Učenje tujega jezika je lahko odvečna dolžnost, karierna obveznost ali pa koristen hobi in odlična priložnost za širjenje svojih obzorij, navezovanje stikov ter spoznavanje tujih kultur, kar nas bogati in nam prinaša samozavest. Vedno, ko se v tujini srečamo s tujim jezikom, ki ga ne obvladamo, nam je žal, da ne znamo vsaj kakšne vsakodnevne fraze, saj bi bil stik z deželo pristnejši. Si predstavljate, da se je določene ravni jezika mogoče naučiti še do tega poletja in da bi nekje na dopustu v tujini že lahko komunicirali v jeziku dežele, ki jo obiskujete? To je povsem mogoče, če boste predani svojemu cilju in če boste za jezikovnega učitelja izbrali pravo osebe iz prave jezikovne šole.

Angleščina je najbolj razširjen jezik na svetu, kot materni in drugi oziroma tuji jezik angleščino govori milijarda in pol ljudi, španščino 548 milijonov, 270 milijonov ljudi govori ruščino, nemščino približno 200 milijonov ljudi, francoščino 274 milijonov ljudi, italijanščino pa približno 68 milijonov ljudi. Izberite si jezik, ki bi vam najbolj koristil na vaši karierni poti, na vaših potovanjih, pri akademskem delu ali osebni rasti.

Učenje novega tujega jezika ima veliko koristi, ker s tem uporabljamo možgane na način, ki ga sicer ne bi, krepimo možganske funkcije, kot so spomin, reševanje problemov, večopravilnost in sposobnosti opazovanja.

Nagradna igra: podarjamo jezikovni tečaj

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti.

Podarjamo jezikovne tečaje jezikovne šole Berlitz:

    • tečaj prek Zooma v skupini od štirih do šestih oseb in gradivo (vrednost nagrade je 616 evrov z DDV),

    • 6-mesečno online učenje Berlitz Connect za angleščino ali nemščino (146,40 evra z DDV),

    • trikrat dežnik Berlitz,

    • trikrat majico Berlitz.

Naučite se tujega jezika še pred poletjem

Ste pripravljeni na nov podvig? Še pred poletjem se lahko naučite tujega jezika. | Foto: Getty Images Ste pripravljeni na nov podvig? Še pred poletjem se lahko naučite tujega jezika. Foto: Getty Images

Jezikovna šola s 145-letno tradicijo vam s svojimi metodami učenja ter z veliko konverzacije omogoča hiter napredek in veliko praktičnega znanja, tako da je še vedno čas, da do poletja usvojite ali osvežite enega od tujih jezikov.

To je mogoče z intenzivno jezikovno izkušnjo v živo z učitelji v Berlitzevem jezikovnem centru ali spletni učilnici.

Individualni jezikovni tečaji SPRING EXPRESS za odrasle in otroke so oblikovani po meri in potekajo v živo z učiteljem, in sicer lahko prek spleta ali v Berlitzevih jezikovnih centrih.

Na voljo so številni jeziki, vse stopnje, različne tematike. Izbirate lahko med angleščino, nemščino, italijanščino, francoščino, španščino, ruščino, slovenščino, hrvaščino in srbščino.

Ponudba SPRING EXPRESS velja do 30. aprila 2023. Prijavite se na na individualni tečaj poljubnega tujega jezika in si zagotovite 20 učnih ur jezikovnega tečaja z gradivom.

POIŠČITE SVOJ SPRING EXPRESS PROGRAM

Od popolnega nerazumevanja do praktične uporabe v resničnem življenju

potovanja počitnice dopust | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Vsaka učna ura temelji na nalogah z določenimi učnimi cilji. Na ta način lahko svoj novi jezik takoj uporabite v dejanskih položajih. Za lažje usvajanje novega jezika ima vsaka učna ura enako zasnovo. Učitelj vam najprej predstavi novo vsebino, nato sodelujete pri vodenih in splošnih vajah, na koncu pa vas spodbuja, da naučeno izvedete v praksi. S tem boste manj časa porabili za učenje novega jezika in več za to, kar vam je pomembno – vodenje podjetja, preživljanje časa z družino ali raziskovanje novih kotičkov sveta.

Če so cilji jasni, je mogoč hiter napredek

Učenje pri Berlitzu poteka na način, ki zagotavlja hiter in učinkovit napredek. | Foto: Shutterstock Učenje pri Berlitzu poteka na način, ki zagotavlja hiter in učinkovit napredek. Foto: Shutterstock

Pred začetkom tečaja v jezikovni šoli Berlitz morate najprej upoštevati nekaj korakov, da boste skupaj z učitelji našli pravo učno pot, ki vam bo dala ustrezno raven znanja in vam omogočala hiter napredek pri doseganju ciljev. To je Berlitzev učni proces, ki so ga zasnovali kot orodje za zagotavljanje kakovosti med učenjem.

Skupaj z učitelji ugotovite, kakšen je vaš položaj, kakšni so vaši specifični cilji, kakšna je vaša raven znanja ter kaj želite doseči s svojim jezikovnim in kulturnim programom.

Ko so vaši cilji znani, vam jasno razložijo možnosti usposabljanja, ki bi vam najbolj ustrezale. Sledi razlaga, kako vse skupaj poteka, učenje se lahko začne. Spoznali boste svoje jezikovne učitelje, se seznanili z delovanjem učnega centra, prejeli gradivo programa in spoznali Berlitzeve platforme.

POIŠČITE SVOJ SPRING EXPRESS PROGRAM

Odprite svoj svet z Berlitzem. Naučite se novega jezika še danes.

berlitz | Foto: Berlitz je v svoji 145-letni zgodovini pomagal pri povezovanju in sporazumevanju milijonom ljudi, od direktorjev do predsednikov, slavnih osebnosti in vrhunskih športnikov.

Preberite še:

Berlitz
Novice Kako čudovito in koristno preživeti poletje? #nagradna igra
Ne spreglejte