Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2022,
11.56

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

FightOut Calvaria vlaganje kriptovalute PR članek

Torek, 20. 12. 2022, 11.56

1 leto, 4 mesece

Calvaria bo kotirala na LBank - predhodna prodaja je zbrala že 2,54 milijona dolarjev, konec januarja 2023

Oglasno sporočilo

Žeton RIA kriptoigre Calvaria bo kmalu po koncu predprodaje 31. januarja kotiral na centralizirani borzi (CEX) LBank.

Calvaria | Foto:

Današnja novica sledi napovedi iz prejšnjega tedna o ekskluzivni začetni borzni ponudbi (IEO) žetona RIA na borzi BKex CEX.

Calvaria je zbrala več kot 2,54 milijona dolarjev in je trenutno v peti in zadnji fazi predprodaje žetona RIA. Vlagatelji lahko žeton kupijo za 0,0325 USD.

Predprodaja se bo končala, ko bo dosežen ciljni znesek 3.075.000 USD ali do 31. januarja.

Vlagatelji pričakujejo 225-odstotni dobiček in še več visokih donosov.

Zgodnji vlagatelji, ki so v prvi fazi predprodaje kupili po 0,0100 USD, bodo po koncu zbiranja sredstev prejeli nominalni donos v višini 225 %. Kotizacijska cena na borzi CEX bo verjetno znatno višja od končne cene predprodaje.

Po podatkih Coinmarketcap je LBank 16. največja borza po 24-urnem obsegu trgovanja. BKex je trenutno uvrščena na 18. mesto največjih borz CEX.

Do zdaj je bilo kupljenih 82 % žetonov, ki so bili dodeljeni v predprodaji. Ne zamudite priložnosti in vložite v igro s kartami, ki jo poganjajo kriptovalute in ki igralcem omogoča, da zaslužijo žetone, medtem ko preizkušajo svoje spretnosti proti nasprotnikom v boju.

Okoli projekta vlada takšno navdušenje, da je naložbeni guru nedavno kupil žetone RIA v vrednosti 97.500 dolarjev, ob uvrstitvi žetonov na borzo pa so bili napovedani 10-kratni dobički.

Calvaria je vaša vstopna točka v donosen svet iger na srečo na spletu 3.0. 

Igre s kriptovalutami so eden najbolj donosnih sektorjev spleta 3.0. Calvaria prinaša ta format v fantazijske bojne karte, vendar z nekaterimi pomembnimi dodanimi vrednostmi.

Projekt vključuje mehaniko P2E (Play-to-earn) v svojo igro bojnih kart Duels of Eternity, ki naj bi se v alfa različici začela v prvem četrtletju leta 2023.

V igri Calvaria Duels of Eternity igralci tekmujejo na turnirjih s kartami, ki predstavljajo različne like z edinstvenimi individualnimi sposobnostmi. Z uporabo različnih strategij in taktik lahko izurjeni igralec premaga nasprotnike ter si prisluži nagrade in nadgradnje.

Ekipa razvijalcev igre Calvaria je v zasnovo vgradila več igralnih načinov, tako da bo vsakdo našel nekaj zase in bo poskrbljeno za vse sloge in cilje. 
 
Žeton $RIA je glavna valuta igre in predstavlja temelj ekonomije igre. Poleg valute RIA pa bodo na voljo tudi posebne zbirke NFT-jev, ki svojim lastnikom podeljujejo dodatne moči in druge prednosti pri tekmovanju.

Z NFT Calvaria bo mogoče v celoti trgovati na NFT trgih, kot sta OpenSea in Rarible.

Vse te na igralca osredotočene funkcije z dodano vrednostjo ponazarjajo prelomno moč spleta 3.0 v primerjavi s starejšimi podobnimi funkcijami v tradicionalnih videoigrah.

Calvaria je odporna na recesijo in ustvarja dohodke

Privlačnost igre Duels of Eternity za običajne igralce bo še večja, ker bo izšla na mobilnih napravah, s čimer bo igra postala bolj dostopna.

Drugi vidiki igre Calvaria, ki bodo privlačni tako za vlagatelje kot za igralce, vključujejo upravljanje DAO, trg sredstev v igri in štipendijski program, ki bo omogočil sodelovanje v igrah tistim z manj sredstvi.

Calvaria je projekt z več blockchaini, vendar se je odločila, da bo notranje transakcije izvajala s protokolom Polygon Layer 2. Družbo Calvaria podpira studio Polygon.

Vlagatelji v kriptovalute so zaradi katastrofe FTX osredotočeni na projekte, ki lahko dokažejo, da so sposobni ponuditi vrednost in ustvariti prihodek z mehanizmi, kot so pristojbine za transakcije.

Igralništvo je večmilijardna industrija in bo verjetno odporna na recesijo zaradi časa in truda, ki ga navdušeni igralci namenjajo svoji zabavi. 

Če k temu dodamo še možnost pridobivanja nagrad, postane Calvaria še bolj privlačna ponudba. Nič čudnega, da vlagatelji čakajo v vrsti za nakup RIA. Ne zamudite priložnosti!

Predlagamo tudi vlaganje v nov kripto projekt FightOut

Če vas bolj zanimajo projekti move-to-earn kot play-to-earn, vam predlagamo novi kripto projekt FightOut, čigar predprodaja se je začela nedavno.

FightOut se je izkazal za eno najbolj obetavnih kriptovalut, potem ko je učinkovito zapolnil vrzeli v industriji Move-to-Earn, da bi zagotovil pristop, usmerjen v stranke.

Uporabniki lahko z oblikovanjem prilagojenih fitnes programov zaslužijo nagrade v obliki REPS, ki jih kasneje lahko unovčijo v

FightOutovi trgovini v aplikaciji. Hkrati pa lahko uporabniki ustvarijo Avatarje v obliki NFT-jev, medtem ko tekmujejo z drugimi uporabniki v metaverzumu FightOut.

Hkrati pa ima FightOut v nadaljevanju namen odpreti specializirane telovadnice, ki bodo utrle pot naprej za industrijo Move-to-Earn. 

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte