Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2024,
10.48

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Galaxy AI Umetna inteligenca Galaxy S24 Ultra Galaxy S24+ Galaxy S24 pametni telefoni Samsung PR članek

Ponedeljek, 29. 1. 2024, 10.48

2 meseca, 2 tedna

Samsung premika meje mogočega v novi seriji Galaxy S24, ki jo poganja umetna inteligenca

Oglasno sporočilo

V sodobnem svetu, kjer tehnologija narekuje tempo življenja, Samsungova serija Galaxy S24 odpira nova obzorja v mobilni komunikaciji, umetnosti in produktivnosti. Z vrsto naprednih funkcij umetne inteligence, ta serija ne le definira prihodnost pametnih telefonov, ampak tudi način, kako vzpostavljamo interakcijo s svetom okoli sebe.

galaxy-s24-ultra-highlights-accessories-banner-mo | Foto: Samsung Foto: Samsung

Ta serija, ki prinaša telefone Galaxy S24, Galaxy S24+ in Galaxy S24 Ultra, predstavlja preskok na področju zmogljivosti umetne inteligence, saj postavlja nove standarde za izboljšanje vsakdanjega življenja, povečanje produktivnosti in sprostitev neprimerljive ustvarjalnosti.

galaxy-s24-share-image | Foto: Samsung Foto: Samsung

V osrčju se skriva umetna inteligenca, ki spreminja igro

S funkcijami, kot sta Pomoč za pisanje (Chat Assist), ki izboljšuje družabne interakcije, in Android Auto za varnejšo vožnjo, in orodji, kot so Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) z Googlom, Pomoč za zapiske (Note Assist) in Pomoč za prepis (Transcript Assist), Galaxy AI* poenostavlja vsakodnevna opravila in brezhibno integrira umetno inteligenco v vsakdanje življenje.

Revolucija v urejanju in deljenju fotografij

Serija Galaxy S24 prinaša inovacije tudi v urejanju in deljenju fotografij. Z naprednimi orodji za urejanje, ki jih poganja umetna inteligenca, kot sta Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) in Generativno urejanje (Generative Edit), so vaše fotografije vedno popolne. Funkciji Instant Slow-mo v modelu Galaxy S24 Ultra in Super HDR dodajata dramatičnost in globino vašim videoposnetkom. Za uporabnike družbenih omrežij povezava Samsungove kamere z aplikacijami, kot je Instagram, omogoča enostavno deljenje vaših ustvarjalnih dosežkov.

Lifestyle Image_AI Zoom_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Nightography ali nočno fotografiranje v novi luči

Galaxy S24 Ultra izstopa s svojo osrednjo funkcijo Nightography, ki prinaša revolucijo v način fotografiranja v slabi svetlobi. Z večjimi slikovnimi pikami 1,4 μm in širšimi koti optičnega stabilizatorja slike (OIS) ta funkcija omogoča osupljivo jasne posnetke v slabih svetlobnih pogojih.

galaxy-s24-ultra-highlights-kv-tb | Foto: Samsung Foto: Samsung

Serija Galaxy S24 je kot nalašč za fotografe in ustvarjalce. Z njenim ProVisual Engine, opremljenim z umetno inteligenco, so fotografije ostrejše, jasnejše in živahnejše. Sistem Quad Tele v modelu Galaxy S24 Ultra, ki vključuje revolucionarno petkratno optično povečavo in do stokratno izboljšano digitalno povečavo, približa oddaljene predmete z neverjetno jasnostjo, kar omogoča zajem odličnih fotografij tudi z razdalje.

PREDNAROČITE ŽE DANES

Serija Galaxy S24 je presežek v svetu pametnih telefonov, ki združuje eleganco, inovacije ter umetno inteligenco. S temi telefoni boste ne samo komunicirali, temveč tudi ustvarjali na popolnoma nov način. Galaxy S24 serija je prihodnost mobilne tehnologije, ki je že danes na dosegu vaših rok.

SLO-Galaxy-S24-Ultra-Preorder-KV-H-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Telefoni serije Galaxy S24 so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja do 30. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.

SLO-Galaxy-S24-Series-Preorder-KV-H-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

*Funkcije Galaxy AI bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsungovih napravah Galaxy.

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte