Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 7. 2024,
8.16

Osveženo pred

3 ure, 9 minut

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
advertorial noad programska oprema Windows Keysoff.com

Natisni članek

Torek, 23. 7. 2024, 8.16

3 ure, 9 minut

To poletje posodobite svoj računalnik z doživljenjskim Microsoft Officeom 2021 in Windowsom 11 že za 11 € na Keysoffu

Pred začetkom šole izkoristite velike popuste pri nakupu računalniške opreme

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Če se pripravljate na šolsko leto, boste odprli svoje malo podjetje ali samo delate na osebnih projektih, bo Microsoft Office vaš ključni pripomoček, ampak nočejo vsi plačati visokih cen, da bi ga dobili. Na srečo julija licenco za Microsoft Office in Windows lahko dobite po nizki ceni v razprodaji ob Keysoffovi četrti obletnici. S kodo BP62 lahko v tej razprodaji dobite doživljenjski dostop do Microsoft Officea Professional 2021 za samo 28,99 € (redna cena 299 €). Z licenco dobite Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher in Access.

keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

Gre za klasične programe za produktivnost in za študente, tiste, ki delajo od doma ali vodijo družinski proračun, je to vse, kar potrebujejo. Licenco boste imeli tako dolgo kot napravo brez ponavljajočih se stroškov. Če ne potrebujete vseh najnovejših lastnosti, razmislite o nakupu doživljenjskega MS Officea 2019 Professional za samo 20,45 € (redna cena 219 €). Posodobite svoj računalnik po odlični ceni.

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62)

Če vaš računalnik malo zaostaja, ga lahko posodobite s to ponudbo Windowsa 11 Professional. S kodo BP50 ga na Keysoffu omejen čas dobite za samo 13,66 € (redna cena 199 €). Z Windowsom 11 Pro boste dobili izjemno produktiven in varen računalnik, ki vam bo pomagal kar najbolje opraviti delo, vaši podatki pa bodo varni. Največja sprememba pri Windowsu 11 Pro je zamenjava Cortane s Copilotom, ki pomeni premik k naprednejšemu in bolj raznolikemu vključevanju umetne inteligence. Copilot ima lastnosti, podobne premium verziji ChatGPT-ja, in ponuja napredno pomoč umetne inteligence brez dodatnih stroškov.

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62)

Veliki paketi, nepremagljive cene

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte