Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 5. 2023,
13.12

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptovalute Spongebob Dogecoin AiDoge PR članek

Sreda, 24. 5. 2023, 13.12

11 mesecev, 1 teden

Napoved cene Dogecoina - Ali novi meme kovanci predstavljajo boljšo naložbo?

Oglasno sporočilo

Dogecoin, prvotni meme kovanec, je bil eden največjih zmagovalcev razmaha kriptovalut v letu 2021. DOGE je pridobil neverjetnih 190.000 % in ob tem ustvaril številne nove kripto milijonarje.

Trenutno pa je DOGE doživel več kot 85-odstotni padec glede na najvišjo vrednost vseh časov in se od začetka leta giblje vstran. Številni vlagatelji se sprašujejo, ali ima ta meme kovanec dovolj potenciala, da se junija letos povzpne nad ključno ravnjo cene 0,10 USD.

DogeCoin | Foto: Finixio Foto: Finixio

Napoved cene Dogecoina - 0,060 dolarja bolj verjetno kot 0,10 dolarja

Od začetka leta 2023 se je DOGE gibal med 0,070 in 0,097 USD. Žetonu doslej ni uspelo prebiti upora pri 0,097 USD in narediti preboja nad ključno psihološko mejo 0,10 USD.

Na žalost za podpornike Dogecoina se to v bližnji prihodnosti verjetno ne bo spremenilo. DOGE trenutno trguje pri 0,073 USD in zdi se, da je bolj verjetno, da se bo prebil pod njegovo podporo kot pa navzgor..

Dogecoin se sooča s težavo, saj so vlagatelji trenutno bolj zainteresirani za druge meme kovance. Vzpon konkurenčnih meme kovancev, kot je PepeCoin, je spodbudil trgovce, da preusmerjajo svoja sredstva iz DOGE na PEPE in nato na druge nove meme kovance.

To se je pokazalo kot znatno zmanjšan obseg trgovanja z DOGE. Po podatkih  CoinMarketCap obseg trgovanja z DOGE zdaj približno znaša 188 milijonov USD. Še aprila je dnevni obseg trgovanja znašal več kot 1 milijardo dolarjev.

Dogecoin nima lastne uporabnosti, zato lahko vsako zmanjšanje povpraševanja bistveno negativno vpliva na ceno. Ker se je ob uspehu PepeCoina začelo prodajati še več meme kovancev, se zdi, da se bodo trgovci v bližnji prihodnosti morda bolj osredotočili na druge žetone.

Nastajajoče kriptovalute, kot so SpongeBob ($SPONGE), AiDoge ($AI), Love Hate Inu ($LHINU) in Pepe Coin ($PEPE), so preusmerile pozornost od Dogecoina in Shibe Inu. Ker imajo kriptovalute z visoko kapitalizacijo manj prostora za rast, vlagatelji svoj denar vlagajo v te nove meme kovance. SpongeBob ($SPONGE) in Pepe Coin ($PEPE) sta zaživela neposredno na borzah DEX brez kakršnih koli predprodaj ali uvrstitev na borzo CEX. Oba sta zgodnjim vlagateljem prinesla donose v nekaj urah po začetku prodaje.

DogeCoin_2 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Medtem ko se navdušenje nad kovancem Pepe Coin zmanjšuje, kovanec $SPONGE pridobiva na zagonu. V živo je začel delovati 4. maja 2023 in bil deležen velikega sprejema. Vlagatelji, ki jim bo v prihodnjih dneh uspelo nabaviti meme kovanec, lahko dosežejo do 100-kratni donos, če se bo navdušenje še povečevalo. Po drugi strani pa bodo žetoni v predprodaji, kot je AiDoge, v nekaj tednih sprožili bikovske pohode. Predprodaja žetonov AiDoge je že zbrala 1,6 milijona dolarjev.

Medtem ko je $SPONGE kovanec z eksplozivnim potencialom, ima $AI v ozadju svoje vrednosti zabavno uporabnost meme-to-earn. Oba sta zdaj odlični naložbi, čeprav je žeton SpongeBob zgrajen za vlagatelje z visoko nagnjenostjo k tveganju in nagradi.

SpongeBob nadaljuje val evforije meme kovancev s 392,72 % rastjo

SpongeBob je meme kovanec, ki se zgleduje po televizijski oddaji Spuži Kvadratnik. Risanka, ki je od leta 1999 trajala 13 sezon, je najbolj gledana otroška televizijska oddaja vseh časov. To pa ni edini razlog, ki je pripomogel k temu, da je kovanec v nekaj urah po začetku prodaje zbral veliko sredstev.

SpongeBob | Foto: Finixio Foto: Finixio

Otroci, ki so odraščali ob gledanju oddaje, so zdaj stari 20 in 30 let. To je ista starostna skupina, ki je pokazala največ zanimanja za naložbe in trgovanje s kriptovalutami. Drugi dejavnik je edinstven marketinški zagon projekta. Žeton je na Uniswapu zaživel kar naenkrat, brez kakršne koli predprodajne ali trženjske kampanje, ki bi vodila do uvrstitve.

Neposreden pristop govori v prid njegovi verodostojnosti in ustvarjalnosti. Kot je razkril DEXtools, je bila opravljena tudi obsežna revizija pametnih pogodb, ki izključuje pomisleke o prevarah.

Na prijeten šok skupnosti je skupna tržna vrednost žetona SpongeBob v nekaj urah narasla na 15,21 milijona dolarjev. Obseg trgovanja v 24 urah znaša 14,46 milijona dolarjev. Glede na to, da je skupna ponudba žetona omejena na 40,40 milijarde dolarjev SPONGE, je še vedno veliko prostora za rast.

Poskrbite, da boste pravočasno vstopili v svet meme kovancev in si tako zagotovite visoke donose.

Kupite_Spongebob_maj23 | Foto:

Predprodaja AiDoge odpira vrata za naslednjo veliko eksplozijo meme kovancev

AiDoge je meme kovanec, ki združuje meme in umetno inteligenco. To je dovolj za razumevanje potenciala projekta. Združuje dva najbolj vroča internetna trenda in tako ustvarja naslednjo veliko kriptomanijo. Projekt temelji na generatorju memov, ki temelji na umetni inteligenci in bo v nekaj minutah pretvoril besedilne namige v domiselne in relevantne meme.

AiDoge s tržno relevantno uporabnostjo ne namerava postati le kratkotrajna hipnoza. Namesto tega želi s svojim zabavnim in privlačnim ekosistemom, namenjenim memom, navdušenje vzdrževati vse leto. Čeprav AiDoge ob uvrstitvi na borzo ne bo dosegel 100-kratne rasti kot $SPONGE, jo lahko postopoma doseže do konca leta. To bo dosegel tako, da bo platformo približal večjemu številu uporabnikov.

AiDoge_2 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Poleg tega AiDoge uvaja sistem spodbujanja "meme-to-earn", ki nagrajuje najboljše uporabnike. Zmagovalci so izbrani vsak mesec na podlagi glasov, ki jih zberejo njihovi memi, ustvarjeni z umetno inteligenco. To bo odličen vir dodatnega zaslužka za izkušene in nadobudne meme.

Žeton se zdaj v predprodaji prodaja s popustom. Sodeč po hitrem poteku predprodaj, je razprodaja že tik pred vrati. Zato bi morali vlagatelji, ki želijo izkoristiti naglo bikovsko serijo, vstopiti zgodaj. Predprodaja je presegla mejnik 1,6 milijona dolarjev v nekaj dneh po začetku prodaje.

Kupite_AiDoge_2_maj23 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte