Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 5. 2011,
7.56

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
piknik aplikacija

Natisni članek

Sreda, 4. 5. 2011, 7.56

8 let, 3 mesece

Naj bo piknik brez spodrsljajev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Lepo vreme, ki je popestrilo naše kraje, prinaša s seboj tudi številne priložnosti za piknik. Pripravili smo nekaj aplikacij, s katerimi se boste lahko pripravili na piknik in užili sončne dneve.

Aplikacije, ki smo jih izbrali, so primerne za mobitele z operacijskim sistemom Android in so brezplačne.

Picnic Protector Picnic Protector je brezplačna aplikacija za mobitele z operacijskim sistemom Android, s katero lahko preverjate svojo veščino pobijanja nadležnih mravelj, ki iz marsikaterega piknika naredijo nočno moro. Z dotikom na zaslon ubijete mravljo, ki se nevarno približuje mizi, na kateri jo čaka pojedina. Življenje izgubite, če ji pustite sprehod do mize ali če ubijete pikapolonico, ki se sprehaja med mravljami. Aplikacija vas bo zagotovo spomnila, da popazite na mravlje in si priskrbite ustrezno zaščito pred njimi, da boste lahko uživali s prijatelji ali družino.

uPackingList Pikniki zahtevajo zbranost predvsem organizatorjev, saj ne sme manjkati prav nič. Zato je aplikacija uPackingList namenjena vsem tistim, ki svojim sivim celicam ne zaupajo najbolje in raje zaupajo načelu "pametni pišejo".

Odprtje seznama, ki mu lahko daste poljubno ime ("new list"), omogoča dodajanje in brisanje stvari na seznam, ki jih aplikacija ponuja ("edit"), funkcija išči ("search") pa iskanje vnesenih stvari na seznamu. Omogoča tudi, da si pripravite seznam stvari, ki jih morate storiti pred odhodom, pa naj bo to ugašanje luči po stanovanju, zalivanje rož ali zaklepanje vrat. S pritiskom na možnost pakiraj ("pack") lahko začnete pakirati po ustvarjenem seznamu.

Grill Guide Hrana seveda ne sme manjkati. Za tiste manj vešče priprave hrane na žaru je aplikacija Grill Guide, ki jim bo pomagala pri peki perutnine, rib, svinjine, govedine in zelenjave. Recepti vsebujejo napotke glede same priprave in časa za peko. Z Grill Guide bo priprava hrane lažja, gostje pa se bodo zagotovo mastili ob obloženi mizi.

BBQ Timer Prijetno vzdušje na pikniku lahko glavnega kuharja kaj hitro pripravi do tega, da pozabi na zrezke in zelenjavo, ki jih pripravlja. BBQ Timer mu bo pomagal, da ne bo pozabil, saj mu omogoča izbiranje med različnim mesom in zelenjavo, hkrati pa mu nastavi tudi čas, ki ga potrebuje za peko izbrane hrane.

Drink Master: Drink Recipes Na vsakem pikniku steče določena količina alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Da bo na vašem pikniku pijača res nekaj posebnega, se obrnite na Drink Masterja, ki ponuja recepte za koktajle, likerje, brezalkoholne napitke, kavo in čaj ter zanimive koktajle s pivom. Svetuje vam tudi, v kakšnih kozarcih servirati napitek, vendar pa vam gostje za "pikniški" aranžma prav gotovo ne bodo zamerili neustreznih kozarcev. Vsebuje več kot 12 tisoč receptov, zato vas ne bo pustil žejnih.

Ne spreglejte