Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 11. 2022,
7.17

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Office 365 advertorial Keysoff.com ugodnosti operacijski sistem Windows

Torek, 29. 11. 2022, 7.17

2 meseca, 3 tedne

Najbolj priljubljena oprema: izkoristite nov vihar spletnih razprodaj

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Ne skrbite, če ste zamudili največji črni petek. Keysoff vam tudi v spletnem tednu nudi enako visok popust. Gre za nadaljevanje razprodaje ob črnem petku. Še vedno lahko kupite originalni operacijski sistem Windows in MS Office po najugodnejši ceni. Nudimo vam več kot 90-odstotni popust na številne uporabne programe.

Keysoff | Foto:

Office 2021 Pro stane 439,99 $. To je stalna licenca, ki jo kupite enkrat in uporabljate za vedno, oziroma dokler se ne odločite za nadgradnjo. Microsoft nudi tudi naročnino na Office, ki se imenuje Microsoft 365, kjer plačujete vsak mesec ali leto. Če kupite stalno licenco, boste kljub temu vsakih nekaj mesecev dobivali varnostne posodobitve. Če ste računalničar v podjetju ali ne marate naročnin, boste raje izbrali stalno licenco. V spletnem tednu stane samo 26,25 €. Če potrebujete več kot eno licenco, vam priporočamo paket Office 2021 Pro za pet računalnikov. Office 2021 v tem primeru stane samo 13,85 €/računalnik.

Najnižja cena letos. Office 2021 stane samo 13,85 €

Windows 10 je eden najhitrejših in najstabilnejših operacijskih sistemov na svetu, ki se osredotoča na čim boljše delovanje. Je primerno optimiziran za stabilno delovanje na vseh Windowsovih napravah, na katerih ga uporabljate. Pri Microsoftu uradno stane 199,99 $, v Keysoffovi razprodaji ob spletnem tednu pa ga lahko dobite za samo 7,35 €. Če jih kupite več, boste tudi več prihranili. Windows 10 Pro stane samo 6,22 € na računalnik, najnovejši Windows 11 Pro pa samo 10,45 €.

Najnižja cena letos. Originalni Windows 10 že za samo 6,22 €

62-odstotni popust na še več Officeovih programov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudimo doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to posebno ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visoko kakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel več kot 1000 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,8 in 97 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte