Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 6. 2017,
9.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

bizi.si Najdi Siol.net TSmedia Telefonski imenik Slovenije 1188

Četrtek, 1. 6. 2017, 9.29

6 let, 7 mesecev

Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 na DVD-ju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Telefonski imenik Slovenije 2017

Nov Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 na DVD-ju uporabnikom vsak mesec omogoča dostop do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih podatkov.

Na Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2017 uporabniki najdejo več kot 800 tisoč telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. ETIS pomlad 2017 hkrati ponuja uporabna programska orodja, kot so orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov ter servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov.

Družba TSmedia je izdala Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 v nakladi 2.600 izvodov DVD. Naročilo je mogoče na spletni strani www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice. Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik. Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih. Večlicenčna pa je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

Telefonski imenik Slovenije je edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na www.itis.si. Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat letno na DVD in enkrat letno v tiskani izdaji.

Najbolj obiskana spletna podatkovna baza telefonskih številk

Telefonski imenik Slovenije je dostopen tudi na spletu. Po raziskavi MOSS jo mesečno obišče tudi več kot 314 tisoč različnih uporabnikov.

Objava v Telefonskem imeniku Slovenije je popolnoma varna

Telefonski imenik Slovenije telefonskim naročnikom omogoča, da so ob vpisu vanj hkrati zavarovani pred anketarji in prodajo različnih izdelkov. Na svojo številko lahko uporabnik vpiše prepoved klicev, ki imajo komercialni ali raziskovalni namen in jo tako še dodatno zavaruje.

Tudi za to izdajo Telefonskega imenika Slovenije je poskrbela družba TSmedia, ki jo odlikuje dolgoletna tradicija upravljanja medijev in informacijskih spletnih mest ter razvoja digitalnih vsebin in storitev. Poleg Telefonskega imenika Slovenije upravlja tudi vodilni slovenski digitalni medij Siol.net, vstopno točko v slovenski splet najdi.si, poslovni asistent bizi.si, kontaktni center 1188 in omrežje zunanjih digitalnih zaslonov. Družba TSmedia je v stoodstotni lasti Telekoma Slovenije.

Ne spreglejte