Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
16. 12. 2015,
8.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

bencinski servis uboj

Sreda, 16. 12. 2015, 8.27

8 let

Uboj: z avtomobilom namerno zapeljal v človeka? (video)

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Včeraj ob 19.57 je na bencinskem servisu Petrola na Belokranjski cesti v Novem mestu voznik z osebnim vozilom stisnil pešca ob steno objekta. Pridržana sta dva moška.

Novomeški policisti iz operativno-komunikacijskega centra so nekaj pred 20. uro prejeli klic na pomoč, saj naj bi na parkirnem prostoru prodajalne v Novem mestu pretepli in povozili moškega, je sporočila tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik.

"Na kraj so bili takoj napoteni novomeški policisti in kriminalisti, ki so začeli izvajati vse potrebne aktivnosti za razjasnitev okoliščin in izsleditev vpletenih oseb," je dodala Drenikova. Reševalci so hudo poškodovanega 32-letnega moškega odpeljali v bolnišnico, od tam pa v ljubljanski klinični center, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

Po sporu trčil v moškega Po prvih zbranih obvestilih policistov in kriminalistov naj bi se na parkirnem prostoru pred prodajalno sprlo več oseb. Eden izmed udeležencev naj bi s kraja dogodka zbežal na bližnji bencinski servis, tam pa naj bi vanj trčil voznik osebnega avtomobila in pobegnil. Policisti so v eni izmed stanovanjskih hiš v Novem mestu pobeglega moškega izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Pozneje so prostost odvzeli tudi 34-letnemu moškemu.

Poziv morebitnim očividcem O dogodku so policisti obvestili preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko. Danes nadaljujejo preiskavo in ugotavljanje vseh okoliščin, zato podrobnosti še niso znane. Po končani preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo. Osumljenca bodo kriminalisti s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku zaradi kaznivih dejanj uboja in nasilništva.

Zaradi razjasnitev okoliščin policija prosi vse občane, ki so dogajanje videli ali o tem karkoli vedo, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Ne spreglejte