Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Nedelja,
5. 10. 2014,
8.04

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

požar Trebnje

Nedelja, 5. 10. 2014, 8.04

5 let, 5 mesecev

Trebnje: V garažah povsem zgorelo 16 avtomobilov, dve osebi poškodovani (video)

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V nočnem požaru v garažah stanovanjskega naselja Rimski dvori v Trebnjem je povsem zgorelo 16 vozil, ogenj je poškodoval več stanovanj. Pri evakuaciji sta se lažje poškodovali dve osebi.

Poškodovana, ki so ju oskrbeli v zdravstvenem domu, sta po informacijah policije že v domači oskrbi. Nekaj prebivalcev se je lahko vrnilo v svoje domove, ostali pa so prenočili pri sorodnikih in znancih, še navajajo na policiji.

Po prvih ugotovitvah je v garažah stanovanjskega bloka povsem zgorelo 16 vozil, nekaj vozil je zaradi požara poškodovanih. Ogenj je poškodoval več stanovanj in fasado, popokala so tudi stekla. Nastala škoda sicer še ni ocenjena, nedvomno pa bo velika, pravijo na novomeški policijski upravi.

Kriminalisti, kriminalistični tehniki in strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija so takoj, ko so razmere dopuščale, pričeli z ogledom kraja požara. V tem trenutku vzrok za nastanek požara še ni znan. Po zaključeni preiskavi bodo kriminalisti o ugotovitvah in vzroku požara seznanili pristojno tožilstvo, še dodajajo na policiji.

Ne spreglejte