Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 6. 2023,
16.16

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

vlomilec Piran

Torek, 27. 6. 2023, 16.16

10 mesecev, 1 teden

Našli osumljenca za 16 vlomov v Piranu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Piran | V Piranu so policisti v maju in juniju obravnavali več vlomov v gostinske lokale, pisarne, hotelske sobe in dve stanovanjski hiši ter krajo denarja iz kovčkov motornih koles v garažni hiši. | Foto Getty Images

V Piranu so policisti v maju in juniju obravnavali več vlomov v gostinske lokale, pisarne, hotelske sobe in dve stanovanjski hiši ter krajo denarja iz kovčkov motornih koles v garažni hiši.

Foto: Getty Images

Za 16 vlomov Piranu v maju in juniju so policisti osumili 48-letnega domačina, ki je že bil obsojen zaradi podobnih dejanj. Prejšnji teden so mu odvzeli prostost, v nedeljo pa je preiskovalna sodnica okrožnega sodišča v Kopru odredila pripor. Med hišno preiskavo sicer niso našli ukradenih predmetov, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Kot so pojasnili, so na Policijski postaji Piran v maju in juniju obravnavali več vlomov v gostinske lokale, pisarne, hotelske sobe in dve stanovanjski hiši ter krajo denarja iz kovčkov motornih koles v garažni hiši.

Na podlagi sledi, najdenih na krajih kaznivih dejanj, in dodatno zbranih obvestil so za navedena kazniva dejanja osumili 48-letnega domačina iz Pirana, storilca povratnika premoženjskih kaznivih dejanj. Prejšnji petek so mu odvzeli prostost.

Na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Kopru so izvedli preiskavo stanovanja in drugih prostorov, ki jih je osumljeni uporabljal. Ukradenih predmetov policisti niso našli, odkrili pa so predmete, ki so potrdili sum storitve kaznivih dejanj. V nedeljo so osumljenca privedli na zaslišanje pred preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča v Kopru, ki je nato zoper njega odredila pripor, so še sporočili s koprske policijske uprave.

vino
Novice Vlomil v zidanico in ukradel 700 litrov vina
Ropar, tat, kraja, vlom
Novice Zakrinkani vlomilci iz škocjanske občine ukradli sef
Bencinska
Novice Vlomil v bencinski servis in lastnika oškodoval za več deset tisoč evrov
slovenska policija
Novice Vlomili v gostinski lokal le sto metrov od policijske postaje
Ne spreglejte