Na hitri cesti med Razdrtim in Novo Gorico umrl voznik tovornjaka

Na hitri cesti med Razdrtim in Novo Gorico, pred cestninsko postajo Bazara, se je zjutraj okoli 6.40 zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve tovorni vozili. Pri tem je eden od voznikov izgubil življenje.

Foto: Klemen Korenjak

Nesreča se je zgodila tik pred cestninsko postajo Bazara, ko je eno tovorno vozilo trčilo v tovorno vozilo pred njim, ki je čakalo v koloni. Obe tovorni vozili imata slovenske registrske tablice, so povedali na PU Nova Gorica.

"Policisti so na kraju ugotovili, da je v nesreči 62-letni voznik tovornega vozila v prometni podlegel poškodbam. Po do zdaj zbranih podatkih se je 62-letni voznik tovornega  vozila  (državljan BiH) zaletel v drugo tovorno vozilo (vozil ga je 26-letni voznik), ki je bilo v tem času ustavljeno kot zadnje v koloni omenjenih vozil pred cestninjenjem na CP Bazara," so sporočili iz PU Nova Gorica.

Na kraj prometne nesreče so prišli tako gasilci kot reševalci.

Zaradi prometne nesreče je bila več ur zaprta hitra cesta Razdrto-Nova Gorica med priključkoma Vogrsko in Šempeter proti Italiji.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • alfa650 / 08.05.2017. ob 11:18

    Sedaj se bo spričo vse več tovornih vozil na cestah povečevalo število nesreč tudi med njimi samimi-ne samo,da ogrožajo tudi druga slabotnejša vozila okoli sebe-zato bi morala policija glede njih zavzeti strožji režim kot bi se kot takšen moral preurediti/dopolniti tudi ZVCP!!

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano