SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Harry Potter in Svetinje smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows)

3

termometer

V videoteki DKino na SiOL TV si oglejte sklepni dejanji najuspešnejše filmske sage vseh časov o pustolovščinah priljubljenega čarodeja, ki je navdušila in osvojila domišljijo milijonov po vsem svetu.

Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1)

Režija: David Yates Igrajo: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Tom Felton, Richard Griffiths Dolžina: 140 minut IMDb: 7,6/10

V prvem delu sklepnega dejanja magične sage se Harry Potter in njegova prijatelja Ron ter Hermiona znajdejo med najbolj iskanimi čarovniki, saj si je zlobni lord Mrlakenstein pokoril ministrstvo za čaranje in skuša odstraniti vse, ki ogrožajo njegovo vladavino. Harry želi najti in uničiti uročene artefakte, ki Mrlakensteina ohranjajo pri življenju, toda ker ga na vsakem koraku zasledujejo strahovlada in smrtonosni stvori, edino upanje ostajata zvesta prijatelja in lastne spretnosti vihtenja čarobne palice.

Harry Potter in Svetinje smrti – 2. del (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2)

Režija: David Yates Igrajo: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Alan Rickman Dolžina: 125 minut IMDb: 8,1/10 (top 250 #223)

V zadnjem poglavju nepozabne sage o prigodah mladih čarovnikov se Harry Potter s pomočjo zvestih prijateljev Rona in Hermione vrne na čarovniško šolo Bradavičarko, da bi našel in uničil preostale uročene artefakte zlobnega čarodeja Mrlakensteina. Toda končni spopad med dobrimi in slabimi magičnimi silami je neizogiben, v osupljivih bojih na življenje in smrt pa se dokončno razkrijejo vse skrivnosti, laži in resnice o Harryjevi preteklosti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin