SiolNET. Dom Prenova in gradnja
Vsebino omogoča Wienerberger
  • Messenger
  • Messenger

Podarjamo nagrade v vrednosti več kot 1.700 evrov #nagradnaigra

Wienerberger Tondach
Foto: Wienerberger
Vsebino omogoča Wienerberger

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za privlačno nagrado. Podjetje Wienerberger bo kar dvema srečnima nagrajencema podarilo Tondach strešno okno z obrobo Premium, setom toplotne izolacije in montažo v skupni vrednosti več kot 800 oziroma 900 evrov. Sodelovanje v nagradni igri je preprosto. Odgovorite na nekaj vprašanj in z malo sreče boste med srečnimi nagrajenci prav vi. Žrebanje bo potekalo 31. oktobra 2021.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenca sta:

Alja Gunčar in Blaž Štruc.

Čestitamo!

Podjetje Wienerberger, vodilni svetovni dobavitelj gradbenega materiala, je v svojo ponudbo strešnih sistemov in opreme dodalo tudi Tondach strešna okna, ki se dovršeno vklopijo v obliko vsake strehe. So zanesljiva, enostavna in kakovostna. Omogočajo prijetnejše bivanje, saj v vašo mansardo prinašajo več naravne svetlobe, imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa s konstantnim prezračevanjem zagotavljajo bolj zdravo klimo v vašem domu.

Okna za vrhunsko toplotno izolacijo

Strešna okna, ki vas bodo zaščitila pred hladno zimo in vročim poletjem. Strešna okna, ki vas bodo zaščitila pred hladno zimo in vročim poletjem. Foto: Wienerberger

So enostavna za vgradnjo, ponašajo se z vrhunsko toplotno izolacijo, zaradi katere vam pozimi skozi zaprta okna ne bo pritiskal hladen zrak v notranjost, okna pa vas bodo ščitila tudi pred vročino poletnih dni. Uporabniku prijazna zasnova strešnih oken se odraža tudi v zasnovi kljuke za njihovo odpiranje oken, ki je na spodnjem delu okenskega okvirja.

strešna okna, mansarda, podstrešje Dom Spremenite mansardno stanovanje v dom kot iz sanj

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za svoje strešno okno

Zato ne odlašajte. Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in že se boste uvrstili v žreb nagradne igre. Med vsemi sodelujočimi bomo namreč izžrebali kar dva srečna nagrajenca, med katera bomo podelili:

Žrebanje bo potekalo 31. oktobra 2021.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin