Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 10. 2021,
9.10

Osveženo pred

5 mesecev

Vsebino omogoča Wienerberger

Natisni članek

mansarda Wienerberger strešna okna advertorial

Ponedeljek, 4. 10. 2021, 9.10

5 mesecev

STREŠNA OKNA TONDACH

Spremenite mansardno stanovanje v dom kot iz sanj

Vsebino omogoča Wienerberger

Wienerberger je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev strešnih kritin, opek ter sistemskih rešitev za gradnjo od temeljev do strehe. Odslej je na slovenskem trgu mogoče dobiti tudi novost - strešna okna Tondach, ki celovito zaokrožijo Tondachovo izbiro za poševne opečne strehe. Naj gre za prenovo tradicionalnih stavb ali uresničevanje drznih konceptov moderne arhitekture, Wienerberger od zdaj ponuja celovit paket strešnih rešitev, saj poleg kakovostne naravne opečne kritine njihovi strokovnjaki zagotavljajo tudi izbiro sodobnih in kakovostnih strešnih oken Tondach ter priporočenih izvajalcev za vgradnjo.

strešna okna, mansarda, podstrešje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenca sta:

Alja Gunčar in Blaž Štruc.

Čestitamo!

Do več naravne svetlobe za ugodnejše bivanje

Danes je mansarda zaradi želje po izkoristku prostora in obilice svetlobe postala pogosta izbira dodatnega ali novega življenjskega prostora. Kako pomemben dejavnik kakovostnega bivanja je prezračevanje in zdrava mikroklima notranjih prostorov, je tema, o kateri smo v zadnjem času slišali veliko. Bistveni element mansardnih stanovanj so strešna okna, ki imajo ključno vlogo pri zagotavljanju bivalnega ugodja. Pravilno izbrana strešna okna dovedejo veliko naravne svetlobe, ki je ključna za kakovostno in zdravo bivanje, saj pomembno vpliva na psiho-fizično delovanje našega organizma. S strešnimi okni in optimalno količino svetlobe se dokazano izboljša produktivnost, zmanjša utrujenost in zagotovi ugodnejše bivanje. Tehnično dovršena strešna okna Tondach omogočajo konstantno prezračevanje, ki ustvarja zdravo mikroklimo v vašem domu. 

Wienerberger Tondach
Trendi Podarjamo nagrade v vrednosti več kot 1.700 evrov #nagradnaigra

Wienerberger | Foto:

Kako izbrati najboljši izdelek za svojo streho?

Ob izbiri strešnih oken smo pozorni na racionalno potrošnjo energije, kakovost okna, zaščito pred vetrom, vodo in zvokom ter estetiko. Strešna okna Tondach zagotavljajo vrhunsko toplotno izolacijo ter s tem maksimalno energijsko učinkovitost. So visoko nepropustna in trajna, njihova vgradnja je preprosta in hitra. Za uporabnika pa je pomembna predvsem praktičnost strešnih oken Tondach. Kljuka na spodnjem robu okna omogoča lažji dostop in uporabo okna. Tondachov model strešnega okna SmartPro je z belim premazom iz poliuteranskega laka, ki ustvarja vzdržljivo in gladko površino okvirja, optimalno zasnovan tudi za prostore z višjo vlago, na primer v kuhinjah in kopalnicah.

Raznolikost ponudbe strešnih oken Tondach vam omogoča, da izberete najboljši model za vaš dom. Izbirate lahko med tremi modeli oken, in sicer Tondach Smart Pro, Tondach Energy+ in Tondach Project. Vsak model je na voljo v šestih različnih dimenzijah. Izbirate lahko tudi med zunanjimi in notranjimi senčili.

Wienerberger | Foto:

Zakaj izbrati strešna okna Tondach?

  • Vrhunska toplotna izolacija, ki omogoča vzdrževanje toplote v notranjem prostoru pozimi ter ščiti pred prevelikim segrevanjem v poletnih mesecih.
  • Več naravne svetlobe v prostoru, ki jo omogoča odprtina za prezračevanje v zgornjem delu okna, kar pomeni, da je efektivna površina zasteklitve večja in da je tudi prostor bolje osvetljen.
  • Optimalna količina zraka v prostoru in udobno bivanje, saj strešna okna niso le vir svetlobe, temveč v vaše domovanje vnašajo zdravo mikroklimo.
  • S strešnimi okni Tondach pa investirate tudi v svojo finančno prihodnost, saj sodobna zasnova strešnih oken, s katero je zagotovljena ustrezna osvetlitev v notranjosti mansarde, prispeva k racionalnejši porabi sistemov za ogrevanje in klimatizacijo.
  • Visoka nepropustnost vetra, vode in zvoka zagotavlja trajnost, okna so izdelana iz borovega lesa, ki je vakuumsko impregniran in prebarvan z akrilnim lakom.
  • Funkcionalnost prinaša kljuka na spodnji strani okna. Opremljena je z dvema stopnjama mikroodpiranja, zato uresničuje funkcionalnost in udobje za vsak dan.
  • 10-letno jamstvo na Tondach strešna okna.
  • Celostna rešitev za gradnjo na enem mestu – z modernimi strešniki Tondach, strešnimi okni Tondach, z opeko Porotherm, fasadno opeko Terca ter ureditev okolice s tlakovci Semmelrock.

Več informacij najdete na www.wienerberger.si. Wienerberger | Foto:

 

 

Ne spreglejte