Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 10. 2021,
9.05

Osveženo pred

5 mesecev

Vsebino omogoča Wienerberger

Natisni članek

nagradna igra strešna okna Wienerberger advertorial

Ponedeljek, 4. 10. 2021, 9.05

5 mesecev

Podarjamo nagrade v vrednosti več kot 1.700 evrov #nagradnaigra

Vsebino omogoča Wienerberger
Wienerberger Tondach | Foto Wienerberger

Foto: Wienerberger

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za privlačno nagrado. Podjetje Wienerberger bo kar dvema srečnima nagrajencema podarilo Tondach strešno okno z obrobo Premium, setom toplotne izolacije in montažo v skupni vrednosti več kot 800 oziroma 900 evrov. Sodelovanje v nagradni igri je preprosto. Odgovorite na nekaj vprašanj in z malo sreče boste med srečnimi nagrajenci prav vi. Žrebanje bo potekalo 31. oktobra 2021.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenca sta:

Alja Gunčar in Blaž Štruc.

Čestitamo!

Podjetje Wienerberger, vodilni svetovni dobavitelj gradbenega materiala, je v svojo ponudbo strešnih sistemov in opreme dodalo tudi Tondach strešna okna, ki se dovršeno vklopijo v obliko vsake strehe. So zanesljiva, enostavna in kakovostna. Omogočajo prijetnejše bivanje, saj v vašo mansardo prinašajo več naravne svetlobe, imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa s konstantnim prezračevanjem zagotavljajo bolj zdravo klimo v vašem domu.

Okna za vrhunsko toplotno izolacijo

Strešna okna, ki vas bodo zaščitila pred hladno zimo in vročim poletjem.  | Foto: Wienerberger Strešna okna, ki vas bodo zaščitila pred hladno zimo in vročim poletjem. Foto: Wienerberger

So enostavna za vgradnjo, ponašajo se z vrhunsko toplotno izolacijo, zaradi katere vam pozimi skozi zaprta okna ne bo pritiskal hladen zrak v notranjost, okna pa vas bodo ščitila tudi pred vročino poletnih dni. Uporabniku prijazna zasnova strešnih oken se odraža tudi v zasnovi kljuke za njihovo odpiranje oken, ki je na spodnjem delu okenskega okvirja.

strešna okna, mansarda, podstrešje
Trendi Spremenite mansardno stanovanje v dom kot iz sanj

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za svoje strešno okno

Zato ne odlašajte. Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in že se boste uvrstili v žreb nagradne igre. Med vsemi sodelujočimi bomo namreč izžrebali kar dva srečna nagrajenca, med katera bomo podelili:

Žrebanje bo potekalo 31. oktobra 2021.

Ne spreglejte