SiolNET. Dom Oprema in dekor
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Živahno stanovanje, ki ga krasijo svojevrstne fotografije

1,05

termometer

Foto: Joe Fletcher / www.genassembly.com

Notranje oblikovanje tega brooklynskega stanovanja je radoživo. Ob živih barvah in oblikovalskih kosih pa se pogled v njem nujno ustavi tudi na fotografijah na stenah dnevnega kota.

Družinsko domovanje se nahaja v stanovanjski hiši, zgrajeni v sredini prejšnjega stoletja. Nekaj duha preteklih stoletij je mogoče zaznati tudi v njegovi sedanji podobi. Barviti poudarki so izraženi predvsem v obliki dodatkov za dom in v izbiri nekaterih kosov pohištva, nenazadnje tudi v naboru vin, predstavljenih v kuhinjskem delu.

Foto: Joe Fletcher / www.genassembly.com

V spodnjem delu stanovanja so v enem združeni bivalni prostori.

Središče tu predstavlja kuhinjski otok, ki ga na eni strani spremlja jedilna miza, na drugi pa dnevni kot. Za udobje je, kolikor to dopušča kvadratura, v tem delu poskrbljeno na enosedu in kavču. Foto: Joe Fletcher / www.genassembly.com

Pod prenovo domovanja, ki je morala zadostiti potrebam njegovih novih uporabnikov, se podpisujejo v arhitekturnem studiu General Assembly.

Barve se nadaljujejo tudi za mizo

Tudi v jedilnici so naravni odtenki lesa prepleteni z barvitimi pohištvenimi kosi in dodatki. To, kar je moto celotnega notranjega oblikovanja interjerja. Foto: Joe Fletcher / www.genassembly.com

Miza za štiri

Ker prostora v stanovanju ni na pretek, je skladno s tem odmerjena tudi površina jedilne mize.

Za večerje s prijatelji je tako vseeno nekaj možnosti, a ne na pretek.

Pogledi navzven za več zračnosti v notranjosti

Zato so velika okna v tem primeru še kako dobrodošla, saj pogledi navzven razpirajo notranjost. Naravna svetloba pa stanovanje ustvarja bolj zračno in svetlo.

Foto: Joe Fletcher / www.genassembly.com

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin