Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 11. 2016,
7.40

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Vitanest d.o.o.

Natisni članek

Vitanest advertorial ogrevanje Mitsubishi Electric klimatske naprave

Sreda, 2. 11. 2016, 7.40

2 meseca

Zakaj bi se morali ogrevati s klimatsko napravo?

Vsebino omogoča Vitanest d.o.o.
Dom, družina | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Hrepenite po toplem stanovanju in hkrati želite znižati stroške ogrevanja? Rešitev je preprosta: to zimo se ogrevajte z varčno klimatsko napravo.

Pozimi imamo eno samo veliko željo: da nas ne bi zeblo. Na trgu obstajajo številne rešitve za udobno in učinkovito ogrevanje stanovanjskih prostorov, vendar so precej potratne in drage. Finančno breme si lahko nekoliko olajšate že letos – brez zapletov in težkih gradbenih posegov.

Stenske fiksne klimatske naprave MITSUBISHI ELECTRIC vam namreč zagotavljajo topel dom in nizke stroške. Ker delujejo po principu toplotne črpalke, ki večino toplotne energije proizvede s črpanjem toplote iz ozračja, so varčne in ne pokurijo veliko električne energije.

Pozimi za ogrevanje manjšega, 50 kvadratnih metrov velikega stanovanja s klimatsko napravo porabimo od 20 do 30 evrov na mesec. 

Vaše stanovanje bo vedno toplo

V zimskem času, ko se več zadržujemo v zaprtih prostor h kvaliteti veliko doprinese tudi filter Plasma Quad. To je plazemski filtrirni sistem nameščen v notranji enoti, ki s  pomočjo električnega polja odstranjuje bakterije, viruse alergene in prah. | Foto: V zimskem času, ko se več zadržujemo v zaprtih prostor h kvaliteti veliko doprinese tudi filter Plasma Quad. To je plazemski filtrirni sistem nameščen v notranji enoti, ki s pomočjo električnega polja odstranjuje bakterije, viruse alergene in prah. Svojo novo klimatsko napravo boste lahko nastavljali po lastnih željah – prek posebnega časovnika ali na daljavo – s pomočjo aplikacije. Tudi če se boste šele v službi spomnili, da bi radi stanovanje nekoliko ogreli že pred prihodom domov, boste to čisto preprosto uredili z nekaj koraki prek svojega pametnega telefona.

Nekatere klimatske naprave MITSUBISHI ELECTRIC imajo vgrajeno vrsto funkcij udobja, kot je na primer usmerjeno delovanje s pomočjo 3D-senzorja. Infrardeči senzor, nameščen na notranji enoti, je sestavljen iz osem vertikalno nameščenih senzorjev, ki se premikajo levo in desno ter sobno temperaturo podrobno tridimenzionalno (3D) analizirajo, tudi na oddaljenih položajih v prostoru. Naprava lahko tako oceni, kje v sobi so osebe, in na podlagi tega sproži funkcijo posreden zračni tok ali neposreden zračni tok.

Izredno zmogljive naprave MITSUBISHI ELECTRIC vam bodo zagotovile, da vam bo toplo tudi v najbolj ekstremnih zimah. Delujejo namreč do temperature –20  ali –15 stopinj Celzija, vendar nikoli na račun varčnosti. Večina modelov namreč spada v najvišji energijski razred A+++.     

Varčna toplota v enem samem dnevu

Če se boste odločili za ogrevanje s klimatsko napravo MITSUBISHI ELECTRIC, bo v vašem domu zaživela že v enem dnevu. Mojstri vam jo bodo namreč vgradili v enem dnevu.

 | Foto:

Udobje vse leto

Klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC bo vaša najljubša naprava tudi poleti, ko bo poskrbela, da vam nikoli ne bo (pre)vroče. Kakovostna klimatska naprava, ki je prave velikosti in postavljena na primerno mesto, klimatsko in toplotno udobje v prostoru zagotavlja vse leto.

Ne spreglejte