Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 10. 2022,
9.09

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

barista DeLonghi kavni aparat kava PR članek

Torek, 18. 10. 2022, 9.09

1 leto, 6 mesecev

Kavni aparati De'Longhi za domače bariste

Oglasno sporočilo

Ali ste vedeli, da lahko vaš najljubši kavni napitek razkrije vašo osebnost? Raziskave so pokazale, da so ljubitelji črne kave pošteni, odkriti in tradicionalni. Če h kavi dodate mleko, radi uživate v svojem ritualu in si vzamete čas zase. Posamezniki, ki naročate sladko kavo, na primer s čokolado ali karamelo, imate otroka v sebi in ste še vedno mladi po srcu.

De_Longhi coffee beans and glasses | Foto:

Uživanje v dobri skodelici kave je umetnost

Ritual, zaradi katerega se počutimo bolje, tako kot pri poslušanju glasbe ali občudovanju umetnosti. La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De'Longhi.

Z njegovo pomočjo lahko zelo preprosto pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Lahko postanete sam svoj barista in pravi strokovnjak na področju priprave dobre kave iz udobja doma. Naj postane vaša desna roka in prva izbita pri ustvarjanju vaših najljubših kavnih receptov, od razkošnega italijanskega espressa do kremaste bele kave in penastega kapučina.

Pohvali se lahko z vgrajenim mlinčkom z osmimi natančnimi nastavki, ki zagotavljajo popoln odmerek kave najboljše kakovosti. Sam kavni aparat La Specialista Arte je lahko tudi modni dodatek, ki čudovito krasi vašo kuhinjo. S svojo eleganco in kompaktnostjo bo pristajal še tako majhnemu kotičku vaše kuhinje. Najboljša tehnologija pa vam bo pomagala doseči najboljše rezultate.

LA SPECIALISTA_AMB (3) | Foto:

Prebudite svojo kreativnost s pomočjo novega kavnega aparata La Specialista Arte. Barista kit, ki je v paketu z aparatom, lahko do 31. 12. 2022 dopolnite s steklenimi skodelicami za kapučino De'Longhi.

Darilo si zagotovite z registracijo nove naprave in potrdilom o nakupu.


Kit Pack_gruppo ambientato-01 mod | Foto:

Perfetto, od zrna do skodelice

De'Longhi, vodilna blagovna znamka na področju avtomatskih aparatov za espresso, predstavlja nov model - Magnifica Start. Magnifica Start pooseblja izkušnje, znanje in tehnologijo De'Longhija, da vedno ponudi najboljše rezultate. Personalizacija z Magnifica Start še nikoli ni bila lažja. Uživajte v vročih, srednje- ali nizkotemperaturnih napitkih z močno, srednjo ali blago aromo. Uživajte v espressu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela). Espresso je tudi osnova za večino različic kavnih napitkov z mlekom ali brez njega.

ECAM220.30.SB_HOT-SPOT | Foto:

Kot vsi avtomatski kavni avtomati De'Longhi je tudi Magnifica Start zasnovan za poenostavitev rutine vzdrževanja. Uživajte v svoji najljubši pijači in prepustite pomivalnemu stroju, da poskrbi za preostalo, zahvaljujoč odstranljivim delom, primernim za pomivanje v pomivalnem stroju, in odstranljivi enoti za kuhanje. Plastična posoda za kapljanje proti praskam zagotavlja vzdržljivost vrhunskih modelov, vendar po dostopnejši ceni. Magnifica Start ponuja ročno parno cev za preprosto penjenje mleka za mlečne napitke ali vročo vodo za čaj.

Izberite enega od super avtomatskih aparatov iz promocijske ponudbe in si zagotovite svojo zalogo kave v zrnu De'Longhi Classico.

Več informacij o oktobrski akciji tukaj.

Naročnik oglasnega sporočila je DE'LONGHI HRVATSKA D.O.O.

Ne spreglejte