Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 10. 2016,
16.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vitanest d.o.o.

Natisni članek

Vitanest Mitsubishi Electric klimatske naprave ogrevanje advertorial

Torek, 25. 10. 2016, 16.00

2 meseca, 1 teden

Kako se ogrevati, da vam bo toplo in da ne bo predrago

Vsebino omogoča Vitanest d.o.o.
Kavč, stanovanje, družina | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Še vedno imate dovolj časa, da izberete ogrevanje za svoj dom. Poskrbite, da vam bo skozi vso zimo prijetno toplo in da se zaradi visokih računov ne boste vsak mesec jezno držali za glavo.

Udobje bivanja pozimi merimo predvsem na podlagi ene glavne spremenljivke: temperature zraka v stanovanju. Ko zunaj brije oster mraz in ko je okolica romantično zasnežena, postane najbolj dragoceno prav toplo udobje našega doma.

Da bi bilo res toplo, udobno in celo varčno, lahko poskrbite še v jesenskih dneh in si tako pravočasno zagotovite, da boste letošnjo zimo doma preprosto samo uživali.

Poceni naložba, ki se vam bo hitro obrestovala

Časa za velike naložbe v toplotne črpalke, ki zahtevajo  konkretne gradbene posege in tudi malo večje denarne investicije, ni veliko. Lahko pa zato izberete alternativo in se to zimo ogrevate  s talno klimatsko napravo, ki deluje po principu toplotne črpalke zrak-zrak.

Uporaba klimatske naprave za ogrevanje prostorov pomeni velik prihranek električne energije in preprosto rešitev ogrevanja različnih manjših prostorov. | Foto: Uporaba klimatske naprave za ogrevanje prostorov pomeni velik prihranek električne energije in preprosto rešitev ogrevanja različnih manjših prostorov.

Izjemno varčne in učinkovite

Naprava poskrbi tudi za vaše boljše počutje: vsebuje katehinski filter za odstranjevanje bakterij  in se hitro ter preprosto čisti. | Foto: Naprava poskrbi tudi za vaše boljše počutje: vsebuje katehinski filter za odstranjevanje bakterij in se hitro ter preprosto čisti. Talne klimatske naprave Mitsubishi Electric ponujajo inovativno rešitev, saj prostore ogrevajo tako, da brezplačno energijo črpajo iz zunanjega zraka. Prav zaradi takšnega sistema ogrevanja klima uporablja zelo malo električne energije, njihove naprave so tako uvrščene v najvišje razrede energetske učinkovitosti, in sicer A+++, A++ in A+.

Ne samo varčne, talne klimatske naprave so tudi izjemno učinkovite, saj prostor segrejejo v zelo kratkem času, svojo funkcijo pa opravijo tudi ob zelo nizkih zunanjih temperaturah do -25 stopinj Celzija. Izjemna tehnologija bo tudi tako hladen zrak pretvorila v toplega in vam tako zagotovila neverjetno udobje bivanja.

Kako delujejo talne klimatske naprave Mitsubishi Electric?

Naprava s pomočjo odličnega patenta gibanja lamel poskrbi za optimalno razporeditev zraka po prostoru.

Ogrevanje | Foto:

Delovanje klime lahko uravnavate na klasičen način – s pomočjo daljinskega upravljalnika, opcijsko pa  lahko vaša naprava postane vrhunski visokotehnološki biser.  Z vgradnjo WI-FI vmesnika jo boste namreč lahko povezali s svojim mobilnikom in jo upravljali kar na daljavo.

Glavne prednosti uporabe talnih klimatskih naprav:

  • predstavljajo cenovno manjšo investicijo, a veliko rešitev v zadnjem trenutku,
  • monter jih lahko zmontira v enem samem dnevu,
  • delujejo varčno, ker večji del toplote črpajo iz ozračja,
  • ogrevajo tudi pri zunanji temperaturi do -25° Celzija,
  • preprosto se upravljajo prek daljinskega upravljalnika, ko nismo doma, pa s pomočjo mobilne aplikacije prek mobitela,
  • z njimi lahko poleti prostore hladimo ali pa razvlažimo.

Kako hitra je montaža?

Ena največjih prednosti ogrevanja z napravami Mitsubishi Electric je nedvomno tudi hitrost montaže. Strokovni monterji vam bodo izbrano klimatsko napravo zmontirali v enem samem dnevu – brez velikih posegov in neprijetnosti. V hipu bo vaš dom zaživel v prijazni toplini, ki vas bo spremljala skozi vso zimo.

Ne spreglejte