Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 7. 2020,
13.14

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Daikin

Natisni članek

advertorial temperature dom vročina Klima

Ponedeljek, 20. 7. 2020, 13.14

2 meseca

Izberite pravilen klimatski sistem po svoji meri!

Vsebino omogoča Daikin

Vsak dom je drugačen in poseben po svoje. Vsi imamo različne potrebe glede idealne temperature v domu, zato je skrben razmislek o klimatski napravi še kako pomemben. Obstaja šest ključnih korakov za ustvarjanje popolnega domačega okolja, ne glede na to, ali živite v hiši ali stanovanju.

1. Vaš kraj bivanja je pomemben faktor

Daikin | Foto:

Vaše lokalno podnebje močno vpliva na vaše potrebe glede klimatskih naprav.

Daikin ponuja široko paleto klimatskih rešitev, primernih za vsak dom, ki ga obdaja različno podnebje. Odlikuje jih napredna inovativna tehnologija, ki absorbira toploto zraka v zaprtih prostorih in ga s pomočjo klimatske naprave ohlaja, tako pa ustvarja popolno udobje v vašem domu. Daikinovi sistemi lahko prenesejo ekstremne temperature – tudi če zunanji termometer doseže 46 °C, vas klimatska naprava še vedno prijetno hladi.

2. Moč in velikost vaše klimatske naprave

Pravilen klimatski sistem je odvisen od tega, kako velik je vaš prostor in kolikšno število le-teh mora enota ohladiti. Če izberete pravilen sistem glede na velikost prostora, bo učinkoval veliko bolje. Če bo premočan, bo izgubljal energijo po nepotrebnem, medtem ko bo premajhen prisiljen porabiti veliko dodatne energije, da bo sistem zagotavljal želeno temperaturo v prostoru. Preden izberete svojo klimatsko napravo, je treba upoštevati veliko pomembnih dejavnikov, ki vam jih najbolje določi strokovnjak za klimatizacijo.

3. Vrsta sistema

Split sistemi so idealni, če želite nadzirati klimo le v eni sobi ali na določenem območju. Izberite med privlačnimi stenskimi ali samostoječimi enotami za hlajenje ali ogrevanje.

Multi-split sistemi so prava izbira, če želite v več prostorih nadzirati idealno temperaturo. Ti sistemi vam omogočajo, da klimatizirate vsako sobo posebej, do pet notranjih enot, povezanih v eno zunanjo enoto. Izberite popolne notranje enote, ki se bodo idealno ujele z vašim interierjem.

5. Kakovost zraka, ki ga dihate

Kakovost zraka, ki ga dihamo, ima izjemen pomen pri našem delovanju skozi dan. Posebej pomembno funkcijo ima kakovosten in čist zrak pri ljudeh, ki trpijo za različnimi dihalnimi boleznimi ali alergijami. Prav zanje je izjemno pomembno, da zrak filtriramo. Daikin naprave zrak, ki ga dovajajo, filtrirajo s pomočjo inovativne tehnologije Flash Streamer ter ga očistijo drobnih prašnih delcev in umazanije. Tako je vaš vdihan zrak vedno svež in čist.

6. Dodatne funkcije klimatskih naprav Daikin

Zdaj pa sledi zabaven del. Izbira funkcij, ki jih omogoča klimatska naprava, s tem pa vam ponuja popoln nadzor. Daikin sistemi imajo veliko različnih inteligentnih funkcij, ki omogočajo dodatno stopnjo udobja, ekonomičnosti ter brezskrbnosti. Naj jih naštejemo le nekaj:

Funkcija povezovanja pametnih naprav Wi-Fi

Aplikacijo Daikin Mobile Controller lahko brezplačno prenesete iz trgovine App Store ali Google Play. Z njo lahko nastavite in načrtujete temperaturo v svojem domu ne glede na to, kje ste. To vam omogoča vedno prijetno vrnitev v svoj dom.

Senzor prisotnosti

Naš dvodelni infrardeči senzor usmeri zrak stran od ljudi, ki so v prostoru, da prepreči neposredno pihanje. Senzor ima sposobnost preklopa na energetsko učinkovit način, če je soba prazna več kot 20 minut.

Izjemna tišina delovanja vaše klimatske naprave

Daikinova inovativna tehnologija omogoča tiho delovanje naprave tako, da skoraj ne veste, da je le-ta vklopljena. Za popolno udobje in tišino v vašem domu.

Nemoten spanec

Ta energijsko učinkovita funkcija nežno prilagodi temperaturo na udobno raven, medtem ko vi spite.

7. Vaš proračun

Daikin | Foto: Klimatska naprava je vsekakor velika investicija, kjer je cena še kako pomembna. Pomembno je, da se pred nakupom vprašate, kako dolgo želite, da vam naprava služi. Z namestitvijo kakovostne naprave in klimatskega sistema si boste izboljšali življenjski slog in dodali dodano vrednost svojemu domu.

Pred končno izbiro je treba dobro razmisliti o vseh vaših zahtevah in značilnostih klimatske naprave, ki so vam najbolj pomembne. Pogovorite se s specializiranim prodajalcem Daikin o najboljši možni rešitvi, ki bo ustrezala vašim potrebam, življenjskemu slogu in ne nazadnje vašemu proračunu.

Ne spreglejte