SiolNET. Dom Oprema in dekor
Vsebino omogoča Daikin
  • Messenger
  • Messenger

Do boljšega zraka v vašem domu

stanovanje dom
Vsebino omogoča Daikin

Dihajte čist zrak. Klimatske naprave Daikin so obogatene s čistilnikom zraka Daikin Flash Streamer.

Čeprav letošnje poletne temperature niso tako visoke, kot smo jih bili vajeni pretekla leta, nam poletni čas tudi zaradi vlage v zraku in višjih temperatur prinaša mnoge nevšečnosti.

Nekateri ogreto ozračje prenašamo slabše, posledično smo bolj utrujeni ali pa imamo težave z zbranostjo. Takrat je najbolje, da se umaknemo v zavetje svojega doma, ki ga prijetno ohladimo prav s pomočjo klimatskih naprav Daikin. Te imajo dodatno novost, saj s pomočjo čistilnika zraka, imenovanega Flash Streamer, ozračje ne le ohladimo, temveč na ta način očistimo notranji zrak, posledično pa zmanjšamo možnosti za različna alergijska obolenja.

Daikin

Ob višjih temperaturah, s katerimi se danes srečujemo ali doma ali v pisarni, smo lahko srečni, da je sezona alergij na cvetni prah skorajda že za nami. Posamezniki, ki trpijo za katero od alergij, vedo, da lahko alergeni najdejo pot v naše domove tudi prek hišnih ljubljenčkov, ventilacijskega sistema, celo čevljev in oblačil, ne glede na letni čas. Posledično nam zmanjšujejo kakovost zraka in bivalnih pogojev.

Mnogi mislijo, da bodo kakovost zraka v notranjih prostorih lahko preprosto izboljšali z odpiranjem oken in ustreznim zračenjem, a to ni vedno idealna izbira. Odpiranje oken sicer omogoči izmenjavo zraka, a hkrati povzroči vnos alergenov, ki jih navadno najdemo le zunaj, v prostor. In kadar je zunaj zelo vroče, na ta način ustvarjamo dodatno neudobje, saj v zaprte prostore vnašamo zrak z visoko temperaturo. To v kombinaciji z alergeni ustvarja slabo okolje tako za bivanje kot dihanje.

Daikin

Popolna rešitev za čistejši zrak in nižje temperature

Idealno rešitev ponujajo klimatske naprave Daikin. Poleg tega, da ohlajajo prostor, nam zdaj omogočajo tudi učinkovito čiščenje zraka z odstranjevanjem alergenov. Mnogi onesnaževalci zraka in alergeni so namreč topni v vodi.

Klimatske naprave odstranjujejo to vodo iz ozračja, kjer se zadržuje v obliki vlage (ta pojav je tudi del učinka hlajenja), kar se odraža v posledični delni odstranitvi alergenov, cvetnega prahu ipd. Nekatere klimatske naprave Daikin so opremljene tudi z napravo, imenovano čistilnik zraka Flash Streamer, ter filtri za odstranjevanje vonjav iz prostorov, kar omogoča učinkovitejše čiščenje zraka.

dAIKIN Da bi vrhunske rezultate potrdil, je Daikin svojo napravo Flash Streamer postavil na test, rezultati pa so bili zelo prepričljivi.

Daikinov Flash Streamer namreč oddaja elektrone z visoko hitrostjo, ki se v zraku srečujejo z molekulami kisika in dušika. Skupno odstranjujejo ne samo alergene, ampak tudi nevarne kemične snovi iz ozračja. Test je pokazal, da je Daikinov čistilnik zraka uspešno zmanjšal količino alergenov v ozračju za kar 99,6 odstotka že po dveh urah uporabe.

Daikin zato svetuje, da si svoj dom opremite z ustrezno klimatsko napravo, če tega še niste storili.

Svojo idealno rešitev si poiščite pri izbranem distributerju, kjer lahko izbirate med: Airabela, d.o.o., E2E, d.o.o., in podjetjem Seltron, d.o.o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 155
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin